Follow:

Samenwerken?

Ik ga graag samenwerkingen aan met merken, bedrijven, webshops etc., om hun product of iets anders op Volg de kruimels te vermelden. Op dit moment heb ik meer dan 13.000 unieke bezoekers per maand. Dit zijn een aantal mogelijkheden:

Persberichten en uitnodigingen

Ik ontvang graag persberichten om op de hoogte gehouden te worden van al het nieuws omtrent food, reizen, lifestyle etc. Vrijblijvende uitnodigingen voor events, presentaties, workshops, lanceringen en dergelijke mogen ook altijd gestuurd worden.

Producten toesturen

Ik vind het altijd heel erg leuk om producten te mogen ontvangen ter review en zo weer nieuwe dingen te ontdekken en te testen. Helaas kan ik geen garantie geven dat het ook daadwerkelijk op Volg de kruimels of op social media geplaatst zal worden, zonder dat daar vooraf afspraken over gemaakt zijn. Neem contact met mij op via onderstaand contactformulier of via de mail, zodat we hierover afspraken kunnen maken.

Recepten

Alle recepten die op Volg de kruimels staan, heb ik zelf bedacht. Hier zit een heel proces aan vooraf en voordat een recept online wordt geplaatst, is hij zeker een aantal keer uitgetest in eigen keuken. Wil je een recept waarbij jouw product wordt uitgelicht, dan is dat zeker mogelijk! Ik kan zowel een recept ontwikkelen speciaal voor jou en voor eigen gebruik, als een recept dat op Volg de kruimels geplaatst kan worden.

Reviews en recensies

Een nieuw product, kookboek, kookgerei of keukenapparatuur en wil je hier graag een review van? Ik vind het altijd leuk om bijvoorbeeld nieuwe producten te testen of keukenapparatuur uit te proberen. Ook kom ik graag langs om een hapje te eten bij een leuke hotspot of een nachtje te slapen in een hotel. Hier schrijf ik dan een artikel over op mijn blog en dat is (bijna) altijd in combinatie met social media.

Adverteren 

Adverteren kan op verschillende manieren op Volg de kruimels. Banners, winacties, product placement, advertorials of een gesponsorde post behoren onder andere tot de mogelijkheden. Jouw product, merk of bedrijf staat dan extra in de spotlight.

Social posts

Voor Volg de kruimels ben ik ook actief op social media. Op Instagram heb ik meer dan 3.500 volgers, op Pinterest bijna 3.500 (meer dan 135.000 weergaven per maand) en op Facebook bijna 1.500. Ook hier is product placement mogelijk of een gesponsorde posts.


Spreekt mijn schrijfstijl jou aan en wil je dat ik teksten voor jou schrijf? Of wil je graag overleggen over social media, blogs, food, reizen en ga zo maar door? Stuur me dan ook een mail en dan kunnen we samen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Neem contact met mij op voor de mogelijkheden!