Follow:
Foodtalk, Persoonlijk

Zomerrooster 2017

zonnebloemen Italië

De zomer is nu echt begonnen, het midden van Nederland heeft inmiddels al zomervakantie en ook het noorden zal morgen volgen. Het is tijd voor om nog meer te gaan barbecueën, veel terrasjes, uit eten, buiten zitten, misschien op vakantie, genieten van het weer en leuke dingen doen. En dat ga ik ook doen!

campiglia marittima

Campiglia Marittima

Ik ga dit keer ook een beetje vakantie houden en dat betekend dat er de komende zes weken iets minder artikelen online komen te staan dan normaal. Je kunt nu elke week drie artikelen verwachten en deze worden in de ochtend op maandag, woensdag en vrijdag om 06:00 uur geplaatst. Misschien wordt er af en toe een extra artikel geplaatst, maar dat staat nog niet vast. Vanaf maandag 21 augustus gaat het normale schema weer van start en dan komt er weer elke werkdag een nieuw artikel online.

Toscane italië

Rondrijden in de Chianti-streek

Aangezien ik ook nog een paar weken in Italië zit, zal ik waarschijnlijk ook niet altijd snel kunnen reageren op mijn email en reacties onder blogposts of social media. Dus al je bak- en kookvragen (en andere vragen) kun je natuurlijk gewoon stellen via de mail, maar het antwoord van mij zal misschien wat langer duren dan normaal. Ik heb nog geen idee hoe de wifi is op mijn verblijfplaats, dus dat is altijd even afwachten.

zonnebloemen Italië

Zonnebloemen in Toscane

Natuurlijk kun je me ook altijd volgen op social media, om op de hoogte gehouden te worden wat ik zoal aan het doen ben op vakantie. En vanaf maandag 21 augustus is alles weer zoals gewoonlijk!

Wat zijn jouw plannen deze zomervakantie?

Share on
Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Anne-Marie

  Fijne vakantie! Mijn zomerrooster gaat volgende week in. Ook wel ff lekker om een paar weken niet continue met mijn blog bezig te zijn ?

  10 juli 2017 at 20:58
  • Reply Danella

   Ja precies! Ik twijfelde eerst even om het te doen, maar vind het nu wel lekker. Moet nog een paar dingen inplannen voor de vakantie en dan ben ik klaar, stuk rustiger even. Ook wel fijn om straks vooruit te werken, dan heb ik dan ook artikelen/recepten klaarliggen.

   10 juli 2017 at 22:37
 • Reply Haydée

  Ik post in het jaar drie artikelen per week, en in de vakantie houd ik dit aan. Echt knap dat je anders elke dag een artikel post hoor! Geniet van de vakantie. 😉

  17 juli 2017 at 08:19
 • Leave a Reply