Meng het warme water met de gist en de suiker. Roer even door tot alles opgelost is. Laat 5 minuten staan tot er een schuim ontstaat (de gist gaat dan werken).
Doe de bloem, olie, Griekse yoghurt en het zout in een grote schaal en meng even tot gemengd. Voeg het gistmengsel toe en kneed tot een elastisch deeg. Dit kan met de hand of met een keukenmachine met deeghaken.
Kneed het deeg ongeveer 10 minuten.
Maak een grote bol en dek af met vershoudfolie of een vochtige schone theedoek en laat 60 minuten rijzen tot het is verdubbeld.
Verdeel het deeg in 8 gelijke porties. Maak van elke portie een balletje. Druk elk balletje plat met je vingers.
Verhit een pan en smeer elk broodje in met een beetje olie. Leg de naan in de pan. Er ontstaan luchtbellen op de bovenkant. Smeer ook de bovenkant in met olie en draai om.
Smelt ondertussen de boter met de knoflooktenen in een pannetje. Haal van het vuur af en laat even staan, tot de knoflook goed is ingetrokken. Smeer elke naan in met een beetje boter en knoflook.