Doe het warme water in een kom met de suiker en de gist. Roer even en laat het een paar minuten staan tot de gist werkt (hierdoor gaat het schuimen).
Doe de bloem, olie, griekse yoghurt bij elkaar en voeg het gistmengsel toe. Kneed met de hand of met de keukenmachine en deeghaken tot een soepel deeg (kost je ongeveer 10 minuten kneden). Voeg halverwege het zout toe.
Maak een grote bol, dek het af met een vochtige (schone) theedoek of folie, en laat minstens een uur rijzen op een tochtvrije en warme plek. Wacht tot de bol ongeveer is verdubbeld.
Verdeel het deeg in acht gelijke porties. Draai van elke portie en bal. Druk elk balletje plat met je handen en vingers. Zorg ervoor dat ze ongeveer een halve centimeter dik zijn.
Verhit een pan. Smeer een naan in met een heel dun laagje olie en leg hem in de pan. De bovenkant begint op te bollen en er beginnen bubbels te vormen. Smeer weer een beetje olie op de bovenkant en draai hem om. Bak tot gaar en herhaal deze stap voor elke naan.