Print
appelcrumble met vanillesaus

Snelle appelkruimel


Voorbereiding 15 minuten
Kooktijd 15 minuten
Totale tijd 30 minuten
Aantal 1 grote ovenschaal (of 2 kleintjes)

Ingrediƫnten

  • 1 hoeveelheid kruimeldeeg (zie website voor recept)
  • 5 appels
  • 3 eetlepels suiker
  • 1 eetlepel kaneelpoeder
  • 1 hoeveelheid vanillesaus (zie website voor recept)

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden Celsius.

  2. Maak de kruimeldeeg volgens het recept op de website.

  3. Snijd de appels in stukjes en voeg de suiker en kaneelpoeder toe. Mix even goed en doe de appels in de ovenschaal.

  4. Bestrooi de appels met kruimeldeeg en zet het in de oven. Na ongeveer 15 minuten is het klaar, het deeg heeft dan een gouden kleur gekregen. Maak ondertussen de vanillesaus.