Print
blondie met frambozen

Blondies met frambozen en witte chocolade

Aantal 16 stukjes (ongeveer)

Ingrediƫnten

  • 115 gram roomboter (ongezouten)
  • 250 gram witte chocolade
  • 300 gram lichte basterdsuiker
  • 130 gram bloem
  • 125 gram geraspte kokos (+ wat extra voor topping)
  • mespunt zout
  • 2 eieren
  • 100 gram frambozen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

  2. Smelt de roomboter met 150 gram witte chocolade au-bain-marie. Laat het afkoelen.

  3. Snijd de overige 100 gram witte chocolade in stukjes.

  4. Doe de bloem, basterdsuiker, geraspte kokos en zout in een kom. Spatel het even door elkaar.

  5. Doe de gesmolten roomboter en witte chocolade bij het bloemmengsel. Voeg 2 eieren toe en spatel tot alles gemixt is.

  6. Voeg de blokjes witte chocolade en frambozen toe. Spatel voorzichtig door elkaar.

  7. Bekleed een bakvorm met bakpapier. Doe het beslag in de bakvorm en bak af in de oven in ongeveer 30 tot 40 minuten. De blondies zijn klaar als de bovenkant goudbruin is en het mengsel gestold is.

  8. Laat afkoelen in de koelkast en snijdt daarna in stukjes.