Follow:
Foodtalk, Persoonlijk

Volg de kruimels bestaat 1 jaar!

Ahh, Volg de kruimels bestaat alweer één jaar! Kan me bijna niet voorstellen dat er alweer een jaar voorbij is. Inmiddels zijn er al heel wat recepten en andere artikelen online gekomen en heb ik nog ideeën voor nog wel tien jaar. Dus dat komt helemaal goed.

JARIG!

Iets meer dan een jaar geleden besloot ik om niet meer mijn persoonlijke blog bij te houden, maar me te richten op wat ik zo leuk vind: koken en bakken! En ik ben nog altijd heel erg blij dat ik die keuze heb gemaakt. Want wat vind ik het leuk om hierover te bloggen.

Elke dag ben ik er wel even mee bezig, ik kook met een papier en pen naast het fornuis om alles op te schrijven en m’n telefoon staat vol met notities over dingen die ik echt niet mag vergeten. De komende tijd heb ik in ieder geval nog genoeg inspiratie om nog heel veel leuke recepten en artikelen te maken!

De laatste tijd zijn er ook wat minder recepten online gekomen. Door ziekte en een andere reden, was het even een beetje te druk. Over die andere reden kan ik trouwens binnenkort meer over vertellen, dus dat houden jullie nog even tegoed van mij. Hopelijk heb ik er binnenkort weer iets meer tijd voor en dan wil ik weer gewoon, net als toen ik begon, drie artikelen of recepten per week publiceren. Het liefst nog meer natuurlijk, maar dat zien we dan wel weer.

Dit weekend ga ik in ieder geval weer lekker bakken, dus die recepten komen zo snel mogelijk online!

Op naar nog een jaar! Liefs, Danella


Volg mij ook op FacebookInstagram en Pinterest! Maak je een gerecht van Volg de kruimels? Dan vind ik het heel leuk om te horen wat je ervan vond. Laat een reactie achter, neem contact met me op of tag me op social media met #volgdekruimels!

Ga voor alle recepten naar de receptenindex!

Share on
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Lianne

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Hopelijk komen er nog wat jaren bij en ik ben benieuwd wat je voor ons in petto hebt. 🙂

  30 januari 2018 at 10:30
 • Reply Sabrina

  Gefeliciteerd, nog vele jaren!

  30 januari 2018 at 22:26
 • Reply Anne-Marie

  Gefeliciteerd, proost op deze mijlpaal!

  31 januari 2018 at 07:29
 • Reply Evelyne

  Proficiat met je blogverjaardag! Op naar het volgende jaar vol leuke artikelen 😉

  4 februari 2018 at 15:19
 • Leave a Reply