Follow:
Foodtalk, Persoonlijk

Volg de kruimels op vakantie

Ik kan het me bijna niet voorstellen, maar het is toch echt zo: er is alweer een halfjaar voorbij van 2018. De vakantie zijn weer begonnen en het is een stuk rustiger. Daarom ga ik ook even vakantie houden. De komende paar weken komen er daarom geen, of heel weinig, artikelen online.

VAKANTIE

De laatste tijd heb je het vast wel gemerkt, het is hier een stuk rustiger. Ik heb een nieuwe baan en die vind ik heel erg leuk. Ik ben tekstschrijver voor een online marketingbureau en schrijf dus nu niet alleen meer voor mijn blog. De nieuwe baan betekent ook dat ik een stuk minder tijd heb voor mijn blog.

Ik ben nogal perfectionistisch, dus alles moet goed. Om een recept te bedenken, te testen, foto’s van te maken, uit te werken en online te zetten ben je heel wat tijd kwijt. En die tijd heb ik de afgelopen maanden niet altijd gehad. Daarnaast kwam er nog bij dat ik een acute blindedarmontsteking kreeg en dat er van alles tussendoor kwam. In ieder geval kwamen er niet veel artikelen en recepten online.

En dat vind ik ook wel jammer. Daarom ga ik de komende periode een strategie bedenken waardoor ik én een blog kan bijhouden én een baan. Daarnaast wil ik wat dingen achter de schermen verbeteren.

lago di orta

Maar eerst dus op vakantie. Naar Italië. Hoe kan het ook bijna anders. Ik heb nu al zin om naar de markt te gaan, de Italiaanse supermarkten te ontdekken, om heel lekker te eten, veel te zwemmen en zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan.

Je kunt me trouwens blijven volgen op Instagram. Vind ik leuk!

Tot over een paar weken!

Share on
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply