Follow:
Persoonlijk

Terug van weggeweest: 10.000 unieke bezoekers!

vlieland vliehors

Zo, dat is een tijd geleden! De afgelopen maanden had ik het echt ontzettend druk met van alles en nog wat, behalve met bloggen. Recepten bedenken, foto’s maken en artikelen schrijven – ik kwam er niet meer aan toe. Maar de laatste tijd miste ik het steeds meer en daarom ben ik weer terug van weggeweest! Eindelijk!

Terug van weggeweest!

Ik begin maar meteen met het leuke nieuws, want de laatste paar weken ben ik druk bezig geweest met nieuwe recepten en nieuwe artikelen. En ik had er ook weer heel veel zin in! Ik ben op vakantie geweest naar Frankrijk en Drenthe en heb daar weer genoeg inspiratie op gedaan.

Links: taarten die ik heb gemaakt voor een verjaardag
Rechts: petit fours in Frankrijk

Eén van de leukste dingen aan een vakantie naar het buitenland, vind ik de grote supermarkten. Meestal ga ik op vakantie naar Italië, maar dit keer werd het Frankrijk. We zaten in een gebied net onder Orléans. Uiteraard heb ik weer wat leuke dingen meegenomen uit de supermarkt en winkels daar, waaronder een bakvorm voor madelaines, die kon natuurlijk niet ontbreken uit mijn (te grote) verzameling.

Borrelen en lekker eten in Dwingeloo.

10.000 unieke bezoekers!

In mijn afwezigheid stond mijn blog natuurlijk wel gewoon online en eigenlijk ging dat helemaal prima. Ik heb namelijk de 10.000 unieke bezoekers per maand gehaald (en gehouden). Voor degenen die nu geen idee hebben waar ik het over heb: een unieke bezoeker is een persoon die je blog bezoekt in een bepaalde periode. Die persoon kan dus wel tien keer mijn blog hebben bezocht, maar wordt gerekend als één unieke bezoeker.

Het eerste doel, de 10.000 bezoekers, is dus gehaald. Nu op naar het volgende doel: 20.000!

Vanaf nu komen er weer nieuwe recepten en andere artikelen online. Vergeet ook niet mijn social media te bekijken!

Eten (en cocktails drinken) bij The Streetfood Club in Utrecht.

Share on
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply