Follow:

Over

Welkom op Volg de kruimels, mijn blog!

over mij volg de kruimels

Ik ben Danella en de persoon achter deze blog. Ik woon in het noorden van Nederland, samen met mijn vriend Moh en onze dochter Amber, die inmiddels alweer twee jaar oud is.

Een paar dagen per week werk ik bij een online marketingbureau. Hiervoor schrijf ik teksten gericht op SEO en publiceer ik websites. Schrijven vind ik ontzettend leuk om te doen – vandaar de blog ook natuurlijk – en ik ben er heel trots op dat ik dit nu mag doen voor mijn dagelijkse werk.

Maar wat ik ook heel graag doe, en dat is vast geen verrassing, is koken en bakken. Bakken het liefst, koken elke dag.

Tenminste, bijna elke dag…
soms ben ik heel blij met een bezorgservice of restjes in de vriezer.

En daarom ben ik bijna twee jaar geleden begonnen met mijn nieuwe blog. Een foodblog, met een beetje extra. Op Volg de kruimels komt alles een beetje samen. Het bedenken van recepten, fotografie, schrijven en nieuwe dingen ontdekken. Van keukengerei tot ingrediënten en nieuwe producten tot hotspots om heerlijk te eten.

Van kleins af aan ben ik al aan het bakken. Beginnend met koekjes met zoveel mogelijk versiering, cakes, boterkoeken, oliebollen met O&N bij mijn opa en oma en later begon ik met grote taarten, desserts en ga zo maar door. Een hele leuke hobby, waar niet alleen ik altijd heel blij van wordt, maar ook mijn vrienden en familie, want ik maak altijd teveel. Nadeel is wel weer dat er altijd zoveel afwas is en ik geen vaatwasser heb.

lago di orta

Naast lekker eten vind ik het ook heel erg leuk om op vakantie te gaan.

Wie niet!

Mijn lievelingsland is Italië, daar kan niets tegenop. De cultuur, het eten (uiteraard), de kunst en het prachtige land. Elke keer ben ik weer gelukkig als ik weer naar Italië mag. Al staan er nog genoeg andere landen op mijn bucket list!

Op Volg de kruimels komt er regelmatig een nieuw artikel te staan. Meestal zijn dit recepten, maar het kunnen ook recensies zijn over kookboeken, reviews over keukengerei en – apparaten en nieuwe producten. Daarnaast kun je ook lezen over hotspots, handige tips en natuurlijk over reizen en lifestyle.

Veel plezier met koken, bakken en nieuwe dingen ontdekken! En mocht je nog vragen hebben, neem dan vooral contact met mij op.

Liefs Danella