About

Hallo! En welkom op Volgdekruimels.nl.

Je vraagt je misschien af wie de persoon is achter deze blog? Ik dus, Danella!

Ik woon in het noorden van het land, samen met mijn dochter van zeven en ik ben, zoals je wel had geraden waarschijnlijk, gek op koken en bakken. En eten, dat ook. Echt. Ik houd ervan. Ik kan niet genoeg benadrukken hoe leuk ik het vind om te koken en te bakken, maar ook – en dat vooral – om samen met vrienden en familie te eten. Thuis, of lekker naar een terras of restaurant.

Hoe leuk vind ik het om te koken en te bakken?

Nou, lees even mee.

Mijn voorraadkasten zijn altijd te vol, maar toch koop ik altijd weer nieuwe ingrediënten. In het buitenland wil ik altijd meteen naar een supermarkt en andere food winkels (uiteraard met een lijstje wat ik allemaal mee wil nemen naar huis). Je zou denken dat je op een gegeven moment echt genoeg bakvormen hebt, maar dit is nooit het geval. Ik vind het leuk om kookboeken te lezen en soms even doorheen te bladeren. Kookboeken kun je dus ook niet genoeg hebben. En dan natuurlijk vaak lekkere dingen maken. Die ik overigens niet allemaal zelf kan opeten, dus vrienden en familie zijn hier ook altijd best blij mee. Ja, ik vind dit heel erg leuk.

Wat kun je verwachten van mij?

Op Volgdekruimels.nl vind je van alles over eten (en drinken). Soms ben ik een foodsnob en kan het niet luxe genoeg zijn, maar een patatje van de snackbar vind ik vaak net zo lekker. Thuis kook ik het liefst gerechten die ongeveer een halfuur kosten, want niemand heeft tijd om ellenlang in de keuken te staan – ik in ieder geval niet. De hele (of halve) dag in de keuken staan in soms best wel leuk, maar dat is meer voor de ‘speciale gelegenheden’.

Mijn favoriete keuken? Italiaans. Daar kan ik niet omheen. Maar ook van de Indonesische, Thaise, Japanse en Indische keuken word ik heel erg blij. Ik ben niet vegetarisch, maar probeer hier wel goed op te letten en daarnaast zoveel mogelijk biologisch te eten.

Op Volgdekruimels.nl komen niet alleen lekkere recepten te staan, maar ook leuke nieuwtjes, handige informatie en andere tips & tricks.

Samenwerken?

Wil je samenwerken met mij? Dat vind ik heel erg leuk. Stuur me een bericht op één van mijn socials of stuur een mailtje naar contact@volgdekruimels.nl.