Follow:
Dagboek, Foodtalk, Persoonlijk

Over november – 2017

Het is bijna december! En dat betekend dat het nog maar een paar weken duurt tot het weer kerst is, mijn favoriete periode van het jaar. Straks het huis versieren, kaarsjes op de tafel, kerstballen overal, glitters door het hele huis en heel veel lekker eten.

Maar eerst natuurlijk weer het overzicht van november, want die was ook weer heel leuk.

Lidl: waarom krijgen we steeds zulke enorme dozen? We hadden samen met m’n ouders wat houten speelgoed voor Amber bij de Lidl besteld en het poppenhuis kwam in een enorme doos. De rest van de bestelling kwam overigens in drie delen en dat had echt allemaal in deze doos gepast.

Op naar de kinderboerderij in Drachten, heel veel dieren waren er niet meer, die verstopten zich allemaal in hun hokken. Er waren nog wel wat geiten, maar die kwamen alleen af op het voer dat we meekregen. Gelukkig is er ook een heel speelgebied binnen en daar vermaakten Amber en vriendinnetje Elize zich prima. Rolanda en ik vermaakten ons ook prima trouwens, weet niet wie de ballenbak leuker vond. Amber of ik.

De intocht van Sinterklaas! De laatste jaren ben ik niet meer bij de intocht geweest, maar dit keer liep Nova (vereniging waar ik bij zit) mee met een showband voor de intocht. Ik ging natuurlijk even kijken, samen met Amber die alles en iedereen (en vooral Sinterklaas en de pieten) doodeng vond. Het vlaggetje viel wel in de smaak, tot ze daar ook weer genoeg van had en op de grond gooide. Slapen vond ze een beter idee.

M’n moeder was ook nog in november jarig en dat werd gevierd door te gourmetten met vrienden. Zoveel gegeten en zo gezellig. Ook met de familie van m’n vriend hebben we nog een avondje samen gegeten, maar daar heb ik helemaal geen foto’s van genomen.

We gingen ook nog naar de Tuindorado en de Intratuin voor de kerstafdelingen. Ik word daar altijd zo blij van en wil alles wel kopen. Hele huis mag glitteren, glinsteren en vol met lampjes en kaarsjes.

Een iets minder gevuld overzicht dan normaal, maar ik heb gewoon niet heel veel foto’s gemaakt kwam ik achter. Maar goed, dat maak ik wel weer goed met het overzicht van december, want ik denk dat die bomvol wordt!

De afgelopen weken heb ik als een gek staan te koken en te bakken en ook voor de komende weken staan er nog heel wat lekkere recepten op de planning. Er komt dan ook elke dag een artikel online te staan, net zoals de laatste paar weken, en behalve recepten heb ik nog heel veel andere leuke artikelen. Zoals een DIY voor bath melts speciaal voor kerst, glitters en hele leuke kaarsenhouders.

Tot de volgende keer!


Volg mij ook op FacebookInstagram en Pinterest! Maak je een gerecht van Volg de kruimels? Dan vind ik het heel leuk om te horen wat je ervan vond. Laat een reactie achter, neem contact met me op of tag me op social media met #volgdekruimels!

Ga voor alle recepten naar de receptenindex!

Share on
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply