Follow:
Dagboek, Foodtalk, Persoonlijk

Over maart – 2017

En maart is ook alweer voorbij! Op mijn andere blog schreef ik elke week een overzicht, maar dat past niet helemaal in dit concept. Toch vind ik het leuk om wat meer over mezelf te vertellen en een kijkje achter de schermen te laten zien. Over de maand januari heb je hier al kunnen lezen, februari heb ik even overgeslagen, en vandaag vertel ik wat meer wat ik in maart allemaal heb meegemaakt!

EEN FOODBLOG

Inmiddels bestaat Volg de kruimels twee maanden en ik heb er zoveel plezier in. Met mijn andere blog wist ik niet precies welke richting ik op wilde en hierdoor werd het een beetje een allegaartje aan onderwerpen en artikelen, maar met mijn foodblog weet ik het precies en heb ik steeds ontzettend veel zin om aan de slag te gaan. Aan inspiratie heb ik in ieder geval geen gebrek. Heb echt het gevoel dat dit helemaal bij mij past en dat vind ik heel erg leuk.

Eerst een foto en dan pas eten

Oké, hier moet ik nog steeds om nadenken. Niet eerst eten of snel een stukje van je cake proeven, maar eerst een foto en daarna eten. Laatst was ik zolang bezig met de foto’s, dat ik het daarna weer opnieuw kon opwarmen haha. Natuurlijk maak ik niet van al mijn eten een foto, gelukkig niet, en niet alles komt komt op social media of op mijn blog, maar als ik een eigen recept maak, dan wil ik er ook graag over schrijven. En dan kom je er niet onderuit om mooie foto’s te maken.

AAN DE SLAG MET PHILADELPHIA

Mijn eerste samenwerking! Ik mocht als bloginsider van Laura’s Bakery aan de slag om een lekkere cheesecake te maken met Philadelphia.

De postbode kwam langs met een pakketje en een paar dagen later ging ik aan de slag met mijn cheesecake. Ik maakte er twee, want de eerste mislukte helaas door een foutje in mijn recept en ik had hem te lang in de oven laten staan, maar de tweede was ontzettend lekker. Echt heel erg lekker. Een cheesecake met limoen en kokos en een frambozensaus, die wil je toch ook maken? Klik hier voor het recept!

VEEL BEZOEKERS & CHOCOLADE

Choco Kisses van Jamin Strawberry en kokos

Af en toe kijk ik op Google Analytics en dan bekijk ik hoeveel bezoekers ik op dat moment heb. Dat deed ik ook op maandag 27 februari (oké, dit hoort eigenlijk niet meer in dit overzicht, maar ik vind het te leuk om niet te vertellen) en ik schrok vreselijk, want er waren super veel bezoekers op de website. Niet verkeerd natuurlijk, maar ik had het niet verwacht. Iedereen was blijkbaar erg nieuwsgierig naar de choco kisses en daarnaast had Jamin mijn artikel ook nog gedeeld. Uiteindelijk was het bereik van het Facebook-bericht bijna 40.000. OMG. Hiermee was dit artikel ook het best bekeken artikel van de afgelopen weken.

EN VERDER…

En verder gebeurde er natuurlijk nog veel meer. Mijn dochter, Amber, is begonnen met kruipen! Een hele overwinning voor haar natuurlijk, alleen gaat ze achteruit in plaats van vooruit, tot haar eigen grote frustratie. Dat vooruit kruipen moet ze dus nog wel even leren, maar verplaatsen (tot ze een stoel o.i.d. tegen komt) gaat dus inmiddels prima. Over iets meer dan twee maanden is ze alweer 1 jaar, ik kan het me nog steeds niet voorstellen. Ik moet bijna beginnen met het plannen van haar feestje, wat zullen we allemaal gaan eten?

En mijn handmixer ging kapot. Huilen. Op één of andere manier viel er één van de gardes eruit, die kwam tussen de andere garde en nu is hij helemaal vervormd en zijn een aantal van de haken losgegaan. En ik kan echt niet zonder een handmixer en heb dus inmiddels ook alweer een nieuwe. Kan ik weer verder met bakken, tenminste dat dacht ik, tot mijn weegschaal ook besloot dat het wel eens genoeg was geweest. Drie batterijen later en een week rust hebben blijkbaar geholpen, want gisteren deed hij het opeens weer.

En ik bekeek het nieuwste seizoen van Chef’s Table op Netflix. Mocht je deze serie nog niet kennen of het nieuwste seizoen nog niet hebben gezien, ga dat dan zeker doen! Eén van mijn favoriete afleveringen is van Massimo Bottura en zijn gerecht rond Parmazaanse kaas, deze zie je ook op de foto hierboven. In het nieuwste seizoen vond ik de aflevering van Ivan Orkin het meest fascinerend.

Goed, dat was iets meer over maart!

Tot de volgende keer, Danella

Share on
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Loes

  Wat super leuk dat het zo goed gaat met je blog! Mag je trots op zijn!

  4 april 2017 at 09:47
  • Reply Danella

   Dankjewel!

   4 april 2017 at 15:36

  Leave a Reply