Follow:
Dagboek, Foodtalk, Persoonlijk

Over juli – 2017

leeuwarden

En we zijn weer beland in augustus en dus is het tijd voor een maandoverzicht van de maand juli. Deze keer is hij wel heel kort, want zoals je misschien al in de gaten had, ik ben op vakantie! Dit overzicht heb ik dus al wat eerder gemaakt en later komen er nog verslagen van mijn vakantie online!

leeuwarden

De sale was weer begonnen en zoals gewoonlijk hadden we echt weer wat kleding voor Amber nodig. We gingen naar Leeuwarden toe, naar Schweigmann. Hadden deze tip van een vriendin gekregen en de hele zomercollectie ging eruit met 50% korting. Dat is altijd mooi meegenomen! Ik kom eigenlijk nooit in Leeuwarden, heel af en toe, maar het is wel een mooie stad. En super druk op zondag!

't feithhuis in groningen

Moh en ik mochten de Dagpas een keertje proberen en gingen daarom naar ‘t Feithhuis in Groningen. En hier hebben we echt ontzettend lekker gegeten. Het artikel over deze hotspot vind je hier!

Terwijl ik dit overzicht aan het schrijven was, regende het ontzettend hard, maar gelukkig hebben we ook al heel wat mooie dagen gehad. Ik heb ook al enorm vaak gebarbecued, iets wat ik helemaal niet erg vind natuurlijk. En met het mooie weer is het nog leuker om te wandelen met ons blije meisje. Daarnaast ligt ons hele huis vol met campingspullen, echt een bende, maar altijd met een logica.

Ik maak van tevoren altijd een inpaklijstje en een to do list, zodat ik niets vergeet. Sinds mijn zwangerschap is mijn geheugen niet meer fantastisch, wordt wel steeds beter trouwens, maar om te zorgen dat ik echt niets vergeet, is een lijstje onmisbaar. Ik heb alles ingepakt, zelfs Moh z’n spullen (bonuspunten voor mij) en samen hebben we het weer in de auto ingepakt. Ik denk ook altijd dat ik meer ruimte heb en neem uiteraard veel te veel spullen mee, maar goed, het zat er allemaal in en ik ben zelfs niets vergeten. Wat ook weer geen ramp is, want alles is wel ergens te koop.

lago dit orta - ortameer

orta san giulio isola san giulio

Hoe mooi is het hier! De afgelopen tijd ben ik hier dus geweest, in Orta san Giulio aan het Lago di Orta. Ik kwam hier altijd al als kind en nu ben ik weer terug met Amber, vind ik ook wel weer heel bijzonder. Maar goed, verslag over de vakantie komt later;).

Wil je nou op dit moment meer weten over mijn vakantie? Volg me dan op Instagram! Ik probeer Instagram Stories bij te houden en regelmatig een update te plaatsen, maar ben natuurlijk wel afhankelijk van de wifi op de camping en de internetsnelheid. Heb begrepen dat die snelheid van mobiel internet niet fantastisch is in het gebied waar ik zit, dus dat is nog even afwachten!


Volg mij ook op FacebookInstagram en Pinterest! Maak je een gerecht van Volg de kruimels? Dan vind ik het heel leuk om te horen wat je ervan vond. Laat een reactie achter, neem contact met me op of tag me op social media met #volgdekruimels!

Ga voor alle recepten naar de receptenindex!

Share on
Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Evi

  Wat een mooie foto’s! vooral de vierde foto is echt prachtig!

  7 augustus 2017 at 23:03
 • Reply Laila

  Wat een leuk overzicht en wat een prachtige foto’s. Ik kreeg spontaan zin om op vakantie te gaan

  11 augustus 2017 at 21:05
 • Reply Lara

  Leeuwarden ben ik nog nooit geweest, maar hoor inderdaad veel enthousiaste verhalen! Hopelijk heb je een fijne vakantie (gehad)! De foto’s beloven in elk geval een mooie omgeving.

  15 augustus 2017 at 11:14
 • Leave a Reply