Follow:
Dagboek, Foodtalk, Persoonlijk

Over januari – 2017

Januari is alweer voorbij en het is tijd om even terug te blikken. Afgelopen maandag zette ik Volg de kruimels, mijn eigen foodblog, online en ik vond het echt super spannend, maar tegelijkertijd ook ontzettend leuk. Ik had overigens helemaal niet verwacht dat ik naast mijn ouders, vriend, zusje en vrienden bezoekers zou hebben, maar het tegendeel is waar, er komen zelfs heel wat bezoekers langs! En ook op social media krijg ik steeds meer volgers en ik hoop natuurlijk dat dit er nog veel meer mogen worden.

Dus als je me nog niet volgt: ga dat snel doen! En ik heb veel sociale media hè, dus je hebt alle keuze haha. Voor foto’s ga je naar Instagram, korte berichten komen weer op Twitter, alle blogposts staan ook op Bloglovin’, mijn blogs en andere lekkere recepten kun je vinden op Pinterest en natuurlijk zit ik ook op Facebook

Bijna Valentijnsdag! En hoe leuk zijn deze hamsters van de Albert Heijn! Met kerst kon je ook al van deze knuffels kopen, maar dan in een kerstoutfit, dit keer helemaal geschikt voor Valentijnsdag. Je hebt er niet veel aan, maar ik vind ze we heel erg grappig.

Waar je iets meer aan hebt, is een pot Nutella en deze kun je nu personaliseren met allemaal verschillende soorten sticker. Super leuk idee. Deze stelling zag ik in een Coop-supermarkt, maar ik denk dat je ze op veel meer plekken kunt vinden. En wie houdt er nou niet van Nutella? Nutella op brood, in frosting op een cupcake, of een chocoladecake, ijs van Nutella, croissants gevuld met Nutella en ik kan zo nog wel even doorgaan.

Wil je nog iets maken voor Valentijnsdag? Ik maakte afgelopen week deze koekjes speciaal voor deze dag! Klik hier om naar het recept voor Valentijnskoekjes te gaan. 

American pancakes

American pancakes

En ik maakte niet alleen koekjes. Ik maakte bijvoorbeeld ook nog deze Amerikaanse pannenkoekjes en panna cotta met frambozen, pita-broodjes met gegrilde kip, snickerdoodles, een tulbandcake met mandarijn, fudge met vanille en zeezout en een traditionele Groninse poffert. En dat laatste vond ik wel heel leuk om te maken. Poffert aten m’n zusje en ik altijd bij mijn opa en oma en dit recept kan dan natuurlijk niet missen op mijn foodblog. Dit keer niet een poffert uit de oven, maar helemaal traditioneel in een poffertpan in een pan met water en heel veel geduld.

Sommige recepten zijn al geplaatst op Volg de kruimels en andere komen natuurlijk nog!

Verder heb ik deze maand van alles gedaan. Ik ging twee keer met Jeanine, m’n zusje, naar een tuincentrum, om planten op te halen voor haar huis. Ze heeft een nieuw huis en planten kunnen dan niet ontbreken. In het tuincentrum was ontzettend veel keuze, maar we hebben een aantal hele leuke planten uitgekozen. En ik werd er zelf ook wel enthousiast van, dus ik ben bang dat we binnenkort opnieuw naar het tuincentrum moeten, maar dan voor mij haha.

En helaas ook wat minder goed nieuw, want m’n laptop hield er opeens mee op. Gelukkig had ik echt net een back-up gemaakt, dus ik heb alles nog wel, maar dat hij het niet meer doet, is wel erg vervelend. Hij gaat wel aan, maar dan gebeurd er niets meer, krijg alleen een zwart scherm te zien. Het enige wat ik nog kan proberen, is Windows er opnieuw opzetten, dus ik hoop dat dat gaat werken. Ik typ dit nu op een oude laptop en ben nog nooit zo gefrustreerd geweest. Zoooo ontzettend langzaam en alles loopt constant vast.

Goed, dat was mijn kleine update. Ik hoop dat jullie dit ook leuk vinden om te lezen, om wat meer te weten te komen over de persoon achter de blog.

Tot volgende keer! Danella

Share on
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply