Skip to content
site-logo

Volg de kruimels

| Eat the dream

  • Home
  • Recepten
    • Alle recepten
    • Zoet
    • Hartig
    • Feestdagen
  • Tips
    • Baktips
    • Kooktips
    • How to’s
    • Ingrediënten
  • Foodtalk
    • Inspiratie
    • Kookboeken
    • Kook- & bakgerei
  • Over mij
    • Contact
    • Samenwerken?
  • Home
  • Recepten
    • Alle recepten
    • Zoet
    • Hartig
    • Feestdagen
  • Tips
    • Baktips
    • Kooktips
    • How to’s
    • Ingrediënten
  • Foodtalk
    • Inspiratie
    • Kookboeken
    • Kook- & bakgerei
  • Over mij
    • Contact
    • Samenwerken?
Online vlees bestellen: tips
Foodtalk

Online vlees bestellen: tips

28 januari 202325 januari 2023 Leave a comment

Ben je van plan om online vlees te bestellen, maar weet je niet goed waar je moet beginnen of waar je op moet letten? Met deze handige tips van onze BBQ-expert komt dit helemaal goed!

Online vlees bestellen

Of je nou op zoek bent naar BBQ vlees, een biefstuk voor een speciaal etentje of vlees om je voorraad weer aan te vullen, bij de online slager vind je alles.

Waarom online bestellen?

Alles is natuurlijk online te koop en dit biedt veel mogelijkheden. In de supermarkt heb je vaak een beperkt assortiment en ook bij de slager ben je afhankelijk van wat er verkrijgbaar is.

Wanneer je online je vlees gaat bestellen, heb je alles op één plek. Je hoeft het huis niet uit en krijgt alles in één keer thuisbezorgd. Ook vind je op online shops vaak bijzondere stukken vlees, die je etentje natuurlijk nog specialer maken. Daarnaast is het vlees bij een goede online slager van hoogwaardige kwaliteit.

De voordelen in het kort:

Hoge kwaliteit
Groot assortiment
Snel in huis
Eenvoudig om te bestellen

tips vlees bestellen

Wat heb je nodig?

Maak van tevoren een lijstje met alles wat je nodig hebt, dat maakt het makkelijker om te zoeken op de website.

Kijk natuurlijk ook altijd even rond bij de online slager, zoals Inamood, misschien kom je nog wat tegen wat je ook een keer wilt proberen.

Hoe wordt het vlees vervoerd?

Je wilt natuurlijk dat je vlees zo vers mogelijk bij jou thuis bezorgd wordt. Vaak worden hiervoor speciale isolatieboxen gebruikt of droogijs bij diepvriesproducten. Idealiter is het vlees ook nog vacuüm verpakt.

Bekijk de website hoe het verpakt en verzonden wordt.

Check daarnaast natuurlijk ook de levertijd. Je wilt niet dat je biefstukje net te laat voor het diner bezorgd wordt. De meeste slagers houden een dag bezorgtijd aan.

Lees de info door

Op een goede website om vlees te bestellen, krijg je ook informatie over het type vlees, waar het vandaan komt en hoe het gevoerd is. Dit geeft je een beter beeld over de kwaliteit en smaak. Zo heeft gras gevoerd Iers biefstuk vaak een intensere smaak dan zijn graan gevoerde Canadese tegenhanger. Zo kun je goed kiezen wat bij jouw plannen past.

Tip: bekijk ook of je nog informatie kunt vinden over de bereidingswijze. Handige tips en goede instructies helpen je voor de beste bereiding.

Ook is het handig om goed te kijken naar de grootte van de producten. Krijg je bijvoorbeeld één groot stuk vlees of is het per persoon verpakt?

Je vlees in huis?

Wanneer je je vlees in huis hebt, is het belangrijk om dit zo snel mogelijk in de koelkast of in de vriezer te doen. Haal het dus direct uit de doos of uit de zak met droogijs (raak het droogijs niet aan, dit kan voor plekken zorgen die lijken op brandplekken).

Schrijf de datum op de verpakking, misschien is dit ook al gedaan door de webshop, zodat je precies weet voor welke datum je het vlees moet gaan gebruiken. Wanneer je vlees nog niet bevroren is, kun je het ook direct proportioneren voor het invriezen – dan hoef je alleen te ontdooien wat je nodig hebt.

Succes met bestellen!

Meer foodtalk!

Related Posts

Boek: Is dit een kookboek? van Heston Blumenthal
Boek: Is dit een kookboek? van Heston Blumenthal
Tips voor brownies: top 8!
Tips voor brownies: top 8!
Wat is zwarte knoflook?
Wat is zwarte knoflook?
Brownies bewaren
Brownies bewaren

Berichtnavigatie

Boek: De kookschool voor Potterheads
Wat is ‘nduja?

Geef een reactie! Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Search

Popular

Gestoomde bao buns
Italiaanse gehaktballetjes in tomatensaus
Oosterse kip met rijst
Frikandellentaart
Graham crackers vervangen
Krokante aardappelen met rozemarijn en knoflook

Newsletter

Good to know

Elke oven werkt anders. De oventijden die genoemd worden in de artikelen zijn richtlijnen. Het zou kunnen dat het gerecht iets korter of iets langer in de oven moet. Zie je ergens eetlepels, theelepels of cups staan? Dan heb ik het altijd over de Amerikaanse maten. Deze zijn namelijk altijd hetzelfde qua inhoud, terwijl lepels etc. onderling veel verschillen.

Disclaimer

Alle inhoud van Volg de kruimels ligt vast onder copyright. Foto’s, artikelen en andere elementen mogen niet zonder toestemming gebruikt worden. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend en Volg de kruimels is niet aansprakelijk voor enige direct of indirecte schade.

Bekijk de disclaimer voor meer informatie.

  • Home
  • Receptenindex
  • Contact
  • Disclaimer
  • Privacy
  • Sitemap
© 2023 | Volg de kruimels - All rights reserved