Follow:
Foodtalk, Ondertussen online

Ondertussen online #5

En ook deze week deel ik weer wat leuke dingen, die ik online ben tegengekomen. Dit keer gaat het over de tweets van Gordan Ramsay, waarbij het eten van Twitteraars gaat beoordelen (en dat doet hij fantastisch), doorzichtige koffie en ook natuurlijk weer een filmpje van iets wat ik niet zo snel zou willen eten…

TWEETS BY GORDON

Gordon Ramsay staat bekend om zijn lekkere eten en goede restaurants, maar ook om zijn taalgebruik en dat hij geen blad voor de mond neemt. En dat voert hij nu ook door op Twitter, want sinds kort kun je hem een foto van je eten sturen en hij geeft zijn onomwonden mening. Ik volg Gordon natuurlijk ook op Twitter en kan echt genieten van zijn opmerkingen. Volg hem voor veel meer!

TRASH CAN NACHOS

Dit vind ik echt weer zo’n gevalletje van: WAAROM? Ik vind het ten eerste er eigenlijk super vies uitzien, heb in ieder geval geen zin om dat lekker te gaan eten, en daarnaast is het toch ook zonde van het eten. Nee, dit staat niet op mijn bucketlist.

DOORZICHTIGE KOFFIE


Elke dag worden er weer nieuwe dingen uitgevonden en deze week kwam het bericht dat er nu ook doorzichtige koffie is! De koffie heet CLR CFF (Clear Coffee) en is voorlopig alleen te koop in Londen, maar ik denk dat het niet lang duurt voordat dit product op veel meer plekken te koop is. Ideaal voor de de mensen die heel erg veel van koffie houden, maar liever hun tanden gewoon wit willen houden. Geen idee hoe ze dit maken, ik weet alleen dat het gemaakt is met Arabica-koffiebonen en dat er verder geen toevoegingen in zitten.

Share on
Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Johanne

    Leuke lijst! Ik ben echt heel benieuwd naar die koffie. Dat normale koffie je tanden verkleurt is echt mijn nummer 1 reden waarom ik niet elke dag koffie drink.
    Johanne onlangs geplaatst…TAG: My life in 20 questionsMy Profile

    22 april 2017 at 10:32
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge