Follow:
Foodtalk, Ondertussen online

Ondertussen online #2 – 1 april editie!

Elke week deel ik nieuwe foto’s en video’s, heb ik leuke nieuwtjes en dat allemaal over eten! Vandaag is het 1 april, de kans voor bedrijven en merken om een leuke grap te bedenken en ook dit jaar is dat weer goed gelukt. Eetbare nagellak, rookworstvlaai of tandpasta met een Whopper. Het kan allemaal.

1 APRIL KIKKER IN JE BIL MET HEEL HOLLAND BAKT

Ik moet toegeven, ik trapte er bijna zelf in. Bijna dan hè, gelukkig niet helemaal. Maar ik denk dat de redactie van Heel Holland bakt heel wat aanmeldingen binnen heeft gekregen. Want stel je eens voor, een aflevering bekijken met een geurkastje. Ik zie dat wel zitten hoor. Vanille en gebakken koekjes, cake en appeltaart, helemaal niet erg. Zolang ze niets verbranden in de oven, zit het wel goed met de geurtv. Ik had me eigenlijk toch moeten opgeven, wat zouden ze gestuurd hebben naar iedereen die zich had aangemeld?

ROOKWORSTVLAAI? 

Een broodje rookworst van de Hema vind ik zo lekker. Op de dag dat ik opgenomen werd met zwangerschapsvergiftiging zijn we zelfs nog snel langs de Hema gegaan haha (ik had honger en was zwanger, geef een zwangere gewoon altijd al het eten waar ze zin heeft – tip, dan wordt iedereen blij van). Of ik ook zin heb in rookworstvlaai? Neuh niet echt, maar ik denk ook nog wel dat het niet eens zo heel vies is eigenlijk. Dus Hema, toch eens een proefsessie?

AAN JE NAGELLAK LIKKEN?

Nog zoiets waarvan je denkt dat het wel een 1 april-grap moet zin, maar aan de andere kant toch een beetje gaat twijfelen. Tenslotte bracht Kentucky Fried Chicken al eens een nagellak op de markt die naar (wie had dat gedacht) gefrituurde kip smaakte. Die nagellak was trouwens niet echt geslaagd, maar wie weet lukt het wel met prosecco-smaak.

WHOPPER ALL DAY

Denk je de nasmaak van een fastfood-burger even goed weg te poetsen, nee hoor, je blijft hem proeven. De heeeele dag door. Wie wil dat nou niet?


Hebben jullie nog andere leuke grappen gezien?

Share on
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Loes

  Haha zo leuk! Ik vond die van Zwitsal met de geurverf heel grappig en die van Chocomel met de Chocomelcondoom!
  Loes onlangs geplaatst…De ‘Wanderlust’ TagMy Profile

  1 april 2017 at 10:49
  • Reply Danella

   Die vond ik inderdaad ook erg goed bedacht!

   1 april 2017 at 17:32

  Leave a Reply

  CommentLuv badge