Follow:
Foodtalk, Ondertussen online

Ondertussen online #1

We worden overladen met de meest grappige-, interessantste- en lekkerste video’s en foto’s op internet. Van die foto’s waarbij je direct honger krijgt, leuke recepten, bizar eten en nog veel meer. Ik deel elke week weer nieuwe foto’s en video’s, heb leuke nieuwtjes en dat allemaal over eten!

PIZZAAAAAH!

Na het kijken van dit filmpje, weet ik al wat ik ga proberen de volgende keer dat ik pizza’s ga bakken. En ik weet nu ook al dat dat vreselijk gaat mislukken, want serieus: hoe doen ze dit! Het ziet er in ieder geval heel tof uit, maar ik vraag me wel af of ze misschien een speciaal soort deeg gebruiken, eentje die niet scheurt en waar je geen gaten in kunt prikken. Want ik krijg dat soms al voor elkaar als ik hem gewoon plat probeer uit te rollen.

MERMAID TOAST

Hoe mooi is dit! Of het ook lekker is, dat weet ik niet, maar het ziet er in ieder geval prachtig uit. Het wordt ‘mermaid toast’ genoemd en je ziet het nu overal op Pinterest en Instagram verschijnen. Je maakt het door bijvoorbeeld een spread, roomkaas of yoghurt te mengen met kleurstoffen. Natuurlijke kleurstoffen zijn bijvoorbeeld bietenpoeder voor roze, thee- of tarwegraspoeder voor groen, wortelsap voor oranje of kurkumapoeder voor geel.

JAPANSE CAKE

Ik denk dat je binnenkort een recept op Volg de kruimels kunt gaan vinden voor een Japanse Sponge Cake, want dit moet ik ook echt gaan uitproberen. Volgens de video gaan er 58 eieren in één cake, dus ik maak hem zeker kleiner – heel heel veel kleiner. Maar dat ik hem ga maken, dat is zeker.

DUNKIN’ DONUTS NU OOK IN NEDERLAND

Na een aantal jaar afwezigheid, is Dunkin’ Donuts weer terug in Nederland en dat vind ik heel leuk nieuws. Ik ben namelijk gek op donuts, het was één van mijn cravings toen ik zwanger was en sindsdien is het niet meer echt weggegaan. Nu moet ik het nog doen met donuts van de supermarkt, maar de eerstvolgende keer dat ik in Amsterdam ben, ben ik ook zeker te vinden bij Dunkin’ Donuts.

En ze hebben niet alleen donuts, waarvan er een aantal uniek zijn in Nederland (zoals Dutch Blue, Tulip en Windmill), maar ook koekjes, bagels, muffins, croissants en andere lekkernijen. En uiteraard kun er ook koffie op allerlei manieren, ijsthee, Dunkin’s specials en thee krijgen.

Tot nu toe is er alleen een filiaal in Amsterdam, maar er zijn plannen om meer winkels te open in Nederland.

PIZZA WAFELS

Ik begon het artikel en sluit ook weer af met pizza! En wel met een pizza-wafel. Ik zou wel een deeg gebruiken zonder suiker, want een zoet deeg en een hartige topping, dat lijkt me echt niet lekker. Verder ziet het er goed uit!

Share on
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge