Follow:
Foodtalk, Persoonlijk

Nog een foodblog!

Ja, ja, nog een foodblog op het web, want ik start er ook eentje! Koken en bakken zijn twee van mijn passies en ik ben hier dan ook veel mee bezig. Taarten maken voor een verjaardag, wat lekkers meenemen naar vrienden, de hele middag in de keuken staan voor het eten ‘s avonds of ‘s avonds laat nog een cake bakken, ik vind het allemaal heerlijk om te doen. En wat is dan leuker om deze recepten en alles wat nog meer met eten te maken heeft, te delen op mijn eigen blog!

Een tijdje geleden begon ik erover na te denken om een foodblog te beginnen. Af en toe postte ik een recept op mijn andere persoonlijke blog en dit vond ik zo leuk om te doen, dat ik er steeds meer mee bezig was. Ik begon meer recepten te bedenken en uit te proberen, ging nog meer tijd besteden aan het fotograferen van m’n creaties, m’n Instagram stroomde vol met foto’s van eten en ga zo maar door. Het was dan ook niet moeilijk om het besluit te nemen om een foodblog te beginnen.

De naam was snel bedacht, domein kopen was ook niet zo moeilijk en toen begon het leuke werk. De website opbouwen, alle social-media opzetten en vooral veel koken en bakken natuurlijk. Het nu is het dan (eindelijk) zover, hij staat online! En ik vind het zo leuk en spannend tegelijk.

Op Volg de kruimels kun je voortaan heel veel recepten verwachten, maar ook informatie over ingrediënten, tips en how to’s voor het koken en bakken, hotspots, tests van nieuwe producten, reviews over kookboeken, bakvomen en dergelijk en nog veel meer. Een veelzijdige blog dus, maar altijd de link met eten.

Deze week beginnen we direct goed, met elke werkdag een artikel en daarna kun je elke maandag, woensdag en vrijdag een artikel verwachten. Voorlopig komen er dus drie artikelen per week online, af en toe misschien eentje extra, maar ik hoop natuurlijk dat ik dit snel kan uitbreiden naar meer artikelen, dit zul je dan vanzelf wel merken! Naast deze blog, zou ik het ook heel leuk vinden als je me volgt op social media: Instagram, Facebook, Twitter, Pinterest en Bloglovin’.

Heb je vragen? Stel ze dan gerust in de comments of neem contact met me op.

Share on
Next Post

6 Comments

 • Reply Laura

  Succes met je nieuwe foodblog, ziet er leuk uit!

  30 januari 2017 at 15:18
  • Reply Danella

   Dankjewel! Hoop dat je nog vaak terugkomt!

   30 januari 2017 at 17:01
 • Reply Will

  I am sure this paragraph has touched all the internet visitors, its really really pleasant article
  on building up new blog.

  3 februari 2017 at 23:22
 • Reply Lisa Nel

  Good idea, by creating a blog of food content then we’ll be easy to find recipes

  27 mei 2017 at 03:33
 • Reply épée et couteau pliant

  This article presents clear idea designed for the new users of blogging, that genuinely how to do blogging and site-building.

  6 juli 2017 at 14:02
 • Reply Merri

  Hey there! Great statement! I adore strategy that you
  outlined Nog een foodblog! – Volg de kruimels.
  Splendid! It is now huge ability one of the
  best blog posts! This is often a huge satisfy to read subject matter received from this particular great article writer .

  Enduring significant writing skills is a good example and not everybody
  is able to consist smart article writer. Debt consolidation loan in order
  to do in case during the day to jot down substantially however are
  tough on the web .
  In these cases Normally click here Merri the best place I am going to come up with effective opinions and decide tried
  and true publishingspecialist

  8 september 2017 at 03:52
 • Leave a Reply