Follow:
Foodtalk

Nieuwe jury voor Masterchef Nederland

jury masterchef nederland 2018

Ben je ook zo’n grote fan van Masterchef? Dan ben je vast ook heel erg blij dat er straks weer een nieuw seizoen komt van Masterchef Nederland. Vanaf 16 april is komen er twee afleveringen per week op Net5 en dit keer is er een compleet nieuwe jury!

Benieuwd wie?

MASTERCHEF NEDERLAND

Het vorige seizoen was de jury en de presentatie in handen van Michiel van der Eerde, Robert Kranenborg en Marcus Polman. Dit jaar staan er drie nieuwe namen.

Stefan van Sprang, Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk.

Deze drie topchefs gaan op zoek naar de beste amateurkok van Nederland uit een groep van 20 deelnemers.

Stefan van Sprang is mede-eigenaar van Aan de Poel in Amstelveen en heeft twee Michelinsterren. Merlet met één ster wordt gerund door Jonathan Zandbergen en Freek van Noortwijk heeft meerdere restaurants, waaronder Breda en Guts & Glory.

Ik ben ontzettend benieuwd naar de nieuwe jury en het nieuwe seizoen. Om eerlijk te zijn vond ik de Nederlandse variant niet in de buurt komen van Masterchef Australië, maar wie weet wat we dit jaar voorgeschoteld krijgen.

Alhoewel ik heel benieuwd ben naar Masterchef Nederland, ben ik ook een klein beetje teleurgesteld dat er maar twee afleveringen per week te zien zullen zijn. Waarom niet elke dag!

Ga jij ook kijken?


Volg mij ook op FacebookInstagram en Pinterest! Maak je een gerecht van Volg de kruimels? Dan vind ik het heel leuk om te horen wat je ervan vond. Laat een reactie achter, neem contact met me op of tag me op social media met #volgdekruimels!

Ga voor alle recepten naar de receptenindex!

Share on
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply