Follow:
Getest

Nieuw: Freasy!

freasy

Een kleine sneak peek in het nieuwe concept van Freasy! Als ik een drukke dag heb gehad, dan heb ik niet altijd meer zin om te koken. Vaak kijk ik dan even wat ik nog in de vriezer heb liggen en maak ik iets makkelijks. Nu heb ik ook nog een paar maaltijden van Freasy in de vriezer. Al nieuwsgierig geworden?

NIEUW: FREASY

Bij Freasy kun je gerechten bestellen die kant-en-klaar bij je afgeleverd worden. Ze worden helemaal klaargemaakt, direct ingevroren en naar je toe verzonden. In de doos zit droogijs, om te zorgen dat al je maaltijden bevroren blijven tijdens het vervoer. Alles huisgemaakt, lekker en verantwoord.

Hoe het werkt

freasy

Je bestelt je maaltijden eenvoudig via de website en het wordt naar je toe verzonden. Je kunt het naar je huis laten verzenden of naar een afhaalpunt. Op elke verpakking staat tot wanneer je het kunt bewaren (in de vriezer) en hoe je het moet opwarmen. Ik heb altijd een beetje ruzie met mijn magnetron, dus ik heb één maaltijd in de pan opgewarmd en dat ging ook prima. Dus mocht je geen magnetron hebben, dan is dat ook een mogelijkheid.

De maaltijden

Elke maaltijd van Freasy is zo samengesteld dat deze ongeveer een derde van je aanbevolen dagelijkse hoeveelheid calorieën bevatten. Daarnaast heb je ook nog speciale ‘lage calorie’ maaltijden, die bevatten uiteraard minder calorieën, net als de desserts. Alle ingrediënten zijn biologisch, van duurzame vis en van scharrelkippen.

Wat ik heel fijn vind, is dat de maaltijden heel weinig zout bevatten. Veel maaltijden (kant-en-klaar) bevatten teveel zout, terwijl dat iets is wat je zelf heel makkelijk kunt toevoegen, mocht je er behoefte aan hebben. Ik probeer niet teveel zout te gebruiken, ook omdat het dan niet geschikt is voor mijn dochter, dus dit is heel fijn.

freasy

Ik heb een aantal maaltijden mogen ontvangen om te testen. Een gevulde vissoep, lasagne met courgette, bospaddestoelenrisotto en een coq au vin. En dan ook nog een toetje, namelijk de bananencake met mokkamousse. Het toetje kon ik niet weerstaan en heeft de vriezer niet gehaald, die heb ik direct in de koelkast gezet om te ontdooien.

Wat ik van alle maaltijden en het gehele concept vond? Dat kun je aankomende zondag lezen.

Tot 6 februari 2018 krijg je met de code ‘TAKEITFREASY’ 10 euro korting op je eerste bestelling. 

Deze producten heb ik gekregen. Meer informatie.


Volg mij ook op FacebookInstagram en Pinterest! Maak je een gerecht van Volg de kruimels? Dan vind ik het heel leuk om te horen wat je ervan vond. Laat een reactie achter, neem contact met me op of tag me op social media met #volgdekruimels!

Ga voor alle recepten naar de receptenindex!

Share on
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply