Follow:
Foodtalk

Even lachen met Nailed It op Netflix

nailed it haai

Zo af en toe deel ik wat je niet mag missen op Netflix en ik heb weer een heel leuk nieuw programma: Nailed It! Ik begon met kijken en kon niet meer stoppen. Ken je dat moment dat je bezig bent met een recept en eigenlijk al weet dat het compleet gaat mislukken of helemaal niet gaat lijken op het origineel? Nou die momenten hebben de kandidaten van Nailed It! op Netflix constant.

NAILED IT OP NETFLIX

De meeste deelnemers die meedoen aan kook- en bakprogramma’s op tv kunnen al aardig goed koken of bakken. Denk maar eens aan de kandidaten van Heel Holland Bakt of Masterchef. Dit is niet het geval bij de deelnemers van Nailed It!. De serie wordt daarom ook wel de anti-bake-off genoemd. En juist dat maakt het zo leuk om te zien. Eindelijk een show waarbij het niet draait om dat perfecte plaatje, maar waarbij je wel ontzettend veel kunt lachen en waar je blij van wordt.

nailed it! netflix

Heb jij ook wel eens uren op Pinterest besteedt te zoeken naar het perfecte hapje of taart, maar dat het resultaat niet helemaal was wat je ervan had verwacht? Of ging je er vanuit dat die cupcakes helemaal perfect zouden worden? In Nailed It! nemen drie kandidaten het tegen elkaar op om die Pinterest-perfect baksels te maken. De kandidaten bakken (haha) er niets van, maar vinden het wel heel erg leuk om te bakken.

nailed it huisje

Ziet er smakelijk uit toch?

Nu moet ik zeggen dat de opdrachten die ze voorgeschoteld krijgen ook wel erg lastig zijn. Bak jij maar eens een bruidstaart in 2,5 uur. Maar de kandidaten aan Nailed It! beginnen er gewoon aan en ze maken er wel wat van. En dat resulteert in het volgende: cakes gebakken zonder eieren, verbrande chocolade, vreemde koekjes, plassen vol chocolade, vervormde taarten en haaien, cake-pops die je niet wilt eten en nog veel meer.

nailed it nicole

Comédienne Nicole Byer is de presentratrice van het programma en vormt samen met Jaques Torres en een andere chef de jury. Er staan nu zes afleveringen online en ik kan niet wachten tot er nieuwe aflevering online gezet worden!

Wat zijn jouw aanraders op Netflix?


Volg mij ook op FacebookInstagram en Pinterest! Maak je een gerecht van Volg de kruimels? Dan vind ik het heel leuk om te horen wat je ervan vond. Laat een reactie achter, neem contact met me op of tag me op social media met #volgdekruimels!

Ga voor alle recepten naar de receptenindex!

Share on
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Iris

  O ja, ik ben er vanmorgen mee begonnen. Inderdaad lekker hilarisch, even ontspannen. Leuke blog heb je!

  25 maart 2018 at 12:31
  • Reply Danella

   Leuk om te horen! Dankjewel :).

   26 maart 2018 at 20:33
 • Reply annemieke

  volgens mij is het geweledig om naar te kijken als ik het zo lees.volgens mij moet ik dat toch gaan doen haha

  26 maart 2018 at 18:50
  • Reply Danella

   Ja! Echt gaan doen hoor!

   26 maart 2018 at 20:33

  Leave a Reply