Follow:
Foodtalk

Nailed It 2 – We gaan gewoon weer verder!

nailed it netflix

Een tijdje geleden deelde ik hier de tip voor Nailed It! en vandaag heb ik een nieuwe tip, want Nailed It! 2 staat nu op Netlfix. En ook dit seizoen wil je niet missen. Compleet mislukte taarten, vreemde cupcakes, koekjes die eigenlijk niet kunnen mislukken (maar dat toch doen) en ga zo maar door. Nailed It! 2 heeft het allemaal.NAILED IT 2

Het eerste seizoen staat nog niet eens zo heel lang op Netflix, daarover lees je hier alles, en nu is het tweede seizoen toegevoegd. En deze is weer net zo leuk. De deelnemers zijn heel fanatiek, willen graag bakken, maar echt: ze kunnen er niks van.

En dat is echt niet overdreven.

Kijk maar:

cupcake nailed it

Ik zou ook verdrietig zijn als ik er zo uit zou zien.

Maar dat ze er niets van bakken (haha), wil niet zeggen dat ze het niet willen. Ze bakken daarom ook regelmatig thuis. Of vrienden, familie en huisgenoten hier ook blij mee zijn weet ik niet. De beslissingen die ze nemen zijn soms een beetje vreemd. Sommige basisdingen verwacht je wel dat iemand dat weet, tenminste wel van iemand die van bakken houdt.

Je vorm niet invetten voordat je er een cake in doet? Ja, dat is wachten op vastgeplakte cake. Of wacht dat dacht je van het niet testen van een cake, waardoor het soms nog zo ongaar is dat het beslag er gewoon uit loopt.

Maar dit maakt allemaal niet uit, want het blijft leuke tv. En je leert er af en toe best nog wel wat van.

Nailed It op Netflix

queer eye nailed it

De presentatie is weer in handen van Nivole Byer. Zij vormt ook de jury samen met Jacques Torres en een gast. Ook dit tweede seizoen heeft zes afleveringen, maar dit keer is er ook een bonusafleveringen met de mannen van Queer Eye. Mocht je geen idee hebben waar ik het nu over heb. Zoek Queer Eye op op Netflix en ga dat ook meteen kijken.

Share on
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply