Follow:
Foodtalk, Persoonlijk

My 10 food confessions

TAG 10 food confessions

Een paar jaar geleden begon Leonie van Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet met de 10 foodconfessions TAG. We zijn een paar jaar later en ik kwam deze TAG weer tegen op een andere blog een tijdje geleden (en ik weet echt even niet meer welke het was, sorry, heb nog gezocht, maar volg en lees teveel blogs geloof ik). Natuurlijk kan deze TAG niet ontbreken, nu ik zelf een foodblog heb!

MY 10 FOOD CONFESSIONS

1. Over de eerste hoef ik niet lang na te denken, want ik ben echt verslaafd aan cola. Ik vind dat zo lekker! Dan wel altijd Coca Cola Zero (geen sponsoring hierzo trouwens, mag wel Coca Cola;p). Ik probeer het altijd minder te drinken, maar slaag er meestal niet zo lang in.

2. Ik bekijk altijd het menu van het restaurant voordat ik erheen ga. Ben dus ook heel blij met restaurants die hun menu online hebben staan, want ik word enorm zenuwachtig als ik het heel snel moet beslissen en ik ga dan enorm twijfelen over mijn keuze.

3. Mijn lievelingsfruit zijn frambozen en ik ben dus ook een beetje verdrietig dat het seizoen weer voorbij is. Natuurlijk zijn diepvries-frambozen ook prima om te gebruiken in gerechten, maar de verse frambozen blijven het allerlekkerste.

4. Ik eet altijd de helft van het koekjesdeeg op en maak dus soms maar wat extra, zodat ik genoeg overhoud om koekjes mee te bakken. Beetje omgekeerde volgorde, maar koekjesdeeg is zo lekker. Net als cakebeslag trouwens, maar daar ben ik wel iets voorzichtiger mee, omdat er rauwe ei in zit.

5. Smakkende mensen. Mijn grootste ergernis. Brrr. Behalve als Amber geluid maakt, dat mag dan wel weer. Iets met moeder zijn en opeens heel veel dingen schattig vinden.

6. Ik verstop soms lekker eten, zodat mijn vriend het niet kan opeten. Je kent vast dat gevoel wel dat je net je favoriete chocoladereep hebt gekocht en die wil opeten nadat je thuis komt van het sporten (want die chocoladereep kan dan prima, je hebt net gesport natuurlijk en kunt wel wat hebben). Opgegeten! Door iemand anders. Dus dat gevoel moet je natuurlijk vermijden en dat kan alleen door het te verstoppen. Al denk ik dat Moh soms ook wel wat verstopt, want hij loopt af en toe rond met dropjes, die ik nergens in de kast heb zien liggen.

7. Het liefste eet ik altijd voor de tv. Heerlijk vind ik dat, lekker op de bank, bord met lekker eten op schoot en Masterchef op tv. Kan toch niet beter?

8. Ik word heel gelukkig van een broodplankje. Geen avondje uit eten of een terrasje, zonder een broodplankje erbij.

9. Boter onder broodbeleg, zoals hagelslag en dergelijke, vind ik echt super vies, maar verder vind ik boter heerlijk om mee te koken of te bakken. Kruidenboter, knoflookboter, boter met zeezout is ook weer geen probleem. Alleen die smeerbare boter, heel apart.

10. Ik vind ontbijten stom en zou het het liefste niet doen. Maar goed, dat gaat natuurlijk niet en ik voel me dan rond lunchtijd ook echt gaar van het niet eten, maar het liefste sla ik het ontbijt gewoon over. Ik eet nu meestal gewoon iets simpels, fruit, havermout, brinta, kwark en dat soort dingen. Dat maakt het iets beter.

Wat zijn jouw food confessions?


Volg mij ook op FacebookInstagram en Pinterest! Maak je een gerecht van Volg de kruimels? Dan vind ik het heel leuk om te horen wat je ervan vond. Laat een reactie achter, neem contact met me op of tag me op social media met #volgdekruimels!

Ga voor alle recepten naar de receptenindex!

Share on
Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Lianne

  Leuk om te lezen, ik ben dol op chocolade en eet eigenlijk elke dag na het eten een stukje pure chocolade. Ik heb echt een hekel aan eten op bed, al die vieze kruimels in bed… En ik hou van ontbijten. Daar neem ik wel de tijd voor. 🙂

  20 oktober 2017 at 09:25
 • Reply Loes

  Haha, wat een leuk lijstje! Ik herken wel een aantal dingen moet ik zeggen. Ik zou ook zo een fles cola per dag kunnen drinken.. Daarom hebben we het meestal niet in huis, haha. En eten voor de tv doen wij ook te vaak, maar het is zo gezellig en echt een ontspanmomentje met een serie erbij!

  20 oktober 2017 at 09:36
 • Reply Chantal

  O ja Coka Cola Zero is echt mijn favoriet samen met Pure chocolade. Och daar kan je me wel voor wakker maken hoor. Leuk om jouw confessions te zien!

  20 oktober 2017 at 11:48
 • Reply Irene

  Leuk zon lijstje ? ik eet ook weinig boter op brood. Alleen onder hagelslag. Maar zekr onder smeerbaar beleg vind ik het vies. Vooral als het zich dan gaat vermengen met bijv pindakaas of smeerworst ofzo.

  20 oktober 2017 at 14:09
 • Reply Custodia

  Wat een gaaf lijst zeg. Ik drink geen Coca-Cola ( verslavend ) ik ben gek op brood maar steeds minder te eten maar het wil niet lukken, pindakaas is my fav Hahah leuk artikel ?✨?

  21 oktober 2017 at 08:48
 • Reply Kevin

  Super leuk om te lezen!! ik kijk ook altijd van te voren online naar de menu kaart haha

  21 oktober 2017 at 16:07
 • Leave a Reply