Kerstrecepten

Kerstrecepten

De leukste periode van het jaar komt er weer aan: kerst! Koken en eten met elkaar, nieuwe recepten voor de feestdagen uitproberen, boodschappen doen in overvolle winkels en uitgebreid dineren met je familie en vrienden. Op deze pagina staan alle heerlijke kerstrecepten en andere feestrecepten die op deze blog staan.

De komende periode wordt deze pagina regelmatig aangevuld met nieuwe lekkere recepten voor de feestdagen! Houd mijn blog dus goed in de gaten, want er staan nog hele leuke recepten voor de kerstdagen op de planning.

Heel veel kookplezier en alvast fijne kerstdagen.

Hartige kerstrecepten

Desserts voor kerst

Eenvoudige kerstrecepten


Klik hier voor de receptenindex met alle recepten.

Met deze recepten wordt Kerstmis ook dit jaar weer een feest. Komen er meer gasten dan aangegeven in het recept? Geen probleem, dan kun je het eenvoudig verdubbelen.

kestdiner tips

Lees hier alle tips om te zorgen dat je kerstdiner zonder stress verloopt. Het is natuurlijk belangrijk dat je niet alleen in de keuken staat, terwijl de afwasmachine ontploft door de hoeveelheid eten en je eigenlijk alles nog moet maken. In dit artikel lees je hoe je ervoor zorgt dat het kerstdiner – van planning tot boodschappen en het eten koken – soepel verloopt.

tips boodschappen kerstdagen

Zie je op tegen de boodschappen elk jaar? Ik heb een aantal tips voor je om te zorgen dat je dit jaar niets vergeet en je niet in de topdrukte alle boodschappen nog moet halen.

kerstballen voor foodies kopen

Nog op zoek naar leuke kerstballen? Op deze pagina vind je alle kerstballen voor foodies. Bijvoorbeeld een raketijsje, fles wijn of champagne of een suikerspinmachine. Het kan allemaal met deze kerstballen.