Follow:
Foodtalk, Getest

Getest: Chaudfontaine Fusion

chaudfontaine fusion

Een paar weken geleden kreeg ik een mailtje of ik mee wilde doen met een bloginsideractie van Uit Pauline’s Keuken om een nieuw non-alcoholisch drankje te proberen. Ik had toen nog geen idee om welk drankje het zou gaan, maar ik werd er wel nieuwsgierig naar. Tijdens mijn vakantie werd het pakketje met de drankjes bezorgd en het ging om de nieuwste smaken van Chaudfontaine Fusion! Natuurlijk heb ik ze meteen getest!

chaudfontaine fusion

CHAUDFONTAINE FUSION

We kennen Chaudfontaine allemaal wel van de bekende blauwe flesjes met natuurlijk mineraalwater, maar ze hebben ook water met een smaakje! En sinds kort twee nieuwe smaken, namelijk Limoen & Munt en Framboos & Limoen. Ik heb deze twee smaken gekregen en was vooral benieuwd naar die met framboos. Een klassieke combinatie, met de limoen, en frambozen zijn echt mijn lievelingsfruit, dus dat kan bijna niet fout gaan. Naast de Limoen & Munt en Framboos & Limoen, zijn er nog twee smaken, namelijk Citroen en Pompelmoes & Cranberry.

Chaudfontaine Fusion is heel licht bruisend water met een smaakje. Er zit geen suiker in, geen toegevoegde smaakstoffen en geen calorieën. Eigenlijk 1 kcal per 250 ml, maar goed, die ene calorie kunnen we wel vergeten toch? Het water dat gebruikt wordt voor deze drankjes komt uit het dorp Chaudfontaine in de Belgische Ardennen.

Limoen & Munt

Ik begon met de Limoen & Munt en hierbij proef je vooral de munt. Van mij had de limoen overheersend mogen zijn, want ik raak altijd snel uitgekeken op munt en na een paar slokken vond ik het dan ook wel weer genoeg. Natuurlijk is dit mijn persoonlijke smaak, dus als jij van munt houdt, dan is dit drankje zeker wat voor jou. De limoen maakt het allemaal nog wat frisser.

chaudfontaine fusion

Framboos & Limoen

En dan het drankje waar ik het meest benieuwd naar was, die met Framboos & Limoen. En dit is mijn favoriet hoor! Zo lekker. De framboos is heel duidelijk op de voorgrond. Ik proefde de limoen bij de eerste slok niet eens, maar die komt later wel door. Het drankje is helemaal niet zoet, dat vind ik ook heel fijn.

WAAR TE KOOP?

Alle dranken van Chaudfontaine kun je kopen in de supermarkt en daarnaast is het sinds kort ook verkrijgbaar in de horeca.

Deze producten heb ik gekregen. Meer informatie.


Volg mij ook op FacebookInstagram en Pinterest! Maak je een gerecht van Volg de kruimels? Dan vind ik het heel leuk om te horen wat je ervan vond. Laat een reactie achter, neem contact met me op of tag me op social media met #volgdekruimels!

Ga voor alle recepten naar de receptenindex!

Share on
Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Krystle/Batboy

  De framboos limoen lijkt mij ook lekkerder. Heerlijk als er ook een bubbeltje in zit.
  Krystle/Batboy onlangs geplaatst…Banaan en kokosmuffinsMy Profile

  15 augustus 2017 at 08:31
 • Reply Andrea

  Ik kende ze nog niet, maar als ik ze tegen kom ga ik die met framboos proberen. Die lijkt me echt lekker.

  15 augustus 2017 at 09:35
 • Reply nicole

  Dat was meteen 1 van mijn vragen: zit er veel suiker en dus calorieën in? Maar goed dat dit meevalt. Ik drink nu altijd spa rood zonder smaakje.
  nicole onlangs geplaatst…Hoeveel apps heb jij op je smartphone?My Profile

  15 augustus 2017 at 10:37
 • Reply Evi

  Die met framboos lijkt me heel lekker. leuk dat je deze hebt uitgeprobeerd, ik was er al een tijdje benieuwd naar!
  Evi onlangs geplaatst…Cat Person – Mango cat shirtMy Profile

  15 augustus 2017 at 10:58
 • Reply Charlotte Dona

  Ik ben erg benieuwd naar de Framboos & Limoen, deze ga ik zeker zelf eens proeven!
  Charlotte Dona onlangs geplaatst…MIJN NIEUWE TOFFE SOKKEN!My Profile

  15 augustus 2017 at 10:59
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge