Follow:
Foodtalk, Persoonlijk

Gelukkig nieuwjaar!

quote happy new year

Iedereen een heel gelukkig nieuwjaar! Hopelijk hebben jullie allemaal net zo’n leuke avond gehad als ik en zijn jullie nu weer fris en fruitig (of misschien pas morgen natuurlijk) om aan het nieuwe jaar te beginnen.

Ik heb oud en nieuw gevierd met vrienden en familie en een hele leuke avond gehad. Iedereen had weer wat te eten meegenomen, wat meestal betekend dat we veel en veel te veel eten hebben, maar altijd zo lekker. Moh en ik hadden loempia’s gemaakt en Somalisch sambosa’s met rundergehakt. En natuurlijk waren er oliebollen gemaakt, die dit jaar uitzonderlijk goed gelukt waren. Soms lukt alles en dat was dit jaar ook het geval met de oliebollen.

En met zo’n nieuw jaar is het ook altijd even leuk om terug te blikken op afgelopen jaar. Mijn goede voornemen dit jaar was om een foodblog te beginnen en daar ben ik nog altijd zo blij mee. Op 30 januari kwam mijn nieuwe blog online en ik ben er echt elke dag wel mee bezig. Recepten bedenken, heel veel uitproberen, lekker eten, fotograferen en elke keer weer beter worden.

En hoe leuk is om te zien dat ik elke maand weer meer bezoekers heb, dat ik mailtjes krijg met vragen van bezoekers over het koken en bakken, andere foodbloggers heb leren kennen en leuke samenwerkingen heb mogen doen. Ik hoop dit nog veel meer te kunnen uitbouwen in het nieuwe jaar!

frikandellentaart

Het meest populaire recept: de frikandellentaart. Wie had dat nou verwacht!

Het best bekeken artikel van dit jaar was het recept voor de frikandellentaart. En toen ik deze maakte, had ik nooit (maar dan ook echt nooit) verwacht dat die zo populair zou worden. Meer dan 100.000 keer gepind op Pinterest, heel veel bekeken op Instagram en de bezoekersaantallen gingen door het plafond. Mede dankzij een aantal vermeldingen op andere media, zoals Lindanieuws.nl.

broodje pulled chicken

Broodje met pulled chicken. 

Een ander favoriet recept is die voor een broodje met pulled chicken en barbecuesaus. Alhoewel ik nu vind dat de foto’s niet goed genoeg zijn en dat alles beter moet, vind ik het wel heel leuk dat hij zo populair is. Want echt, dit broodje is zo vreselijk lekker.

kerstballen eten voor foodies

Niet een recept, maar deze kerstballen vielen wel in de smaak bij iedereen dit jaar! En dat is ook helemaal logisch vind ik natuurlijk, wie wil nou geen colablikje, donut of ananas in de boom hangen?

cranberry compote

Cranberry-compote.

christmas drip cake

Christmas Drip Cake.

witte chocolademousse met kokos

Witte chocolademousse met kokos.

En met kerst was het recept voor een cranberry-compote en witte chocolademousse met kokos het meest populair. Ik maakte ook een Christmas drip cake en kreeg zelfs een aantal berichtjes, dat mensen die ook hadden gemaakt. Super leuk!

Tijdens de kerstdagen werd mijn blog voornamelijk gevonden met deze zoekwoorden:

  • Vondels kerstballen
  • frambozencurd
  • Italiaanse runderstoofpot
  • witte chocolademousse
  • cranberry

En nu is het volgende jaar alweer begonnen en ik ben benieuwd wat die ons allemaal gaat brengen!


Volg mij ook op FacebookInstagram en Pinterest! Maak je een gerecht van Volg de kruimels? Dan vind ik het heel leuk om te horen wat je ervan vond. Laat een reactie achter, neem contact met me op of tag me op social media met #volgdekruimels!

Ga voor alle recepten naar de receptenindex!

Share on
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply