Follow:
Foodtalk, Persoonlijk

Fijne kerstdagen!

Jaaa, eindelijk! Het is kerst! Wie is er net zo blij als ik dat het weer kerst is? De afgelopen dagen staat SkyRadio hier constant aan en zing ik alle kerstliedjes mee natuurlijk. Ik heb het nu al te vaak gezegd hier dat ik kerst zo leuk vind, dus ik denk dat dat ondertussen wel duidelijk is.

Eigenlijk begon kerst gisteren al, met All you Need is Love en de kerstnachtdienst waar m’n vader moest zingen met ‘zijn’ mannenkoor. Hoe kom je beter in de kerststemming dan met kerstliedjes en daarna mensen die hun geliefde weer kunnen zien voor kerst. Ik vind het heerlijk.

Vandaag vier ik kerst met Moh, Amber, m’n zusje en m’n ouders. We gaan natuurlijk lekker eten en vaak kijken we tussendoor nog wel een kerstfilm. En we gaan alvast wat dingen voorbereiden voor morgen, want dan komt er nog veel meer familie te eten en een etentje voor bijna twintig mensen kost altijd wat tijd en voorbereiding. De laatste tijd hebben we al steeds de hapjes en het eten uitgeprobeerd, dus dat moet helemaal goed komen.

De afgelopen weken zijn er heel wat artikelen online gekomen, bijna allemaal recepten, en die zijn echt zo veel gelezen. Ontzettend leuk om te zien hoeveel recepten er opgezocht worden en ik ben dan ook heel benieuwd welke recepten er van mij worden gegeten de komende dagen.

Maak je een recept van mij? Laat het me weten of tag me op sociale media. Vind ik heel erg leuk om te weten!

Voor vandaag komt er geen recept online en ook morgen neem ik nog even ‘pauze’, maar 27 december staat er al weer wat heerlijks gepland. Je kunt vast wel raden wat dat is: het is rond en je eet het met poedersuiker.

Fijne kerstdagen! Liefs, Danella


Volg mij ook op FacebookInstagram en Pinterest! Maak je een gerecht van Volg de kruimels? Dan vind ik het heel leuk om te horen wat je ervan vond. Laat een reactie achter, neem contact met me op of tag me op social media met #volgdekruimels!

Ga voor alle recepten naar de receptenindex!

Share on
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply