Follow:
Foodtalk, Persoonlijk

Even een update

Er zijn al een paar dagen geen nieuwe artikelen online gekomen en ook op social media was het heel erg stil, tijd dus om even uit te leggen hoe dit komt! Een korte update.

Tijdens de vakantie kreeg ik al last van een oogonsteking, maar met antibiotica was dit binnen een paar dagen weer goed. Maar na een tijdje kreeg ik toch weer last van m’n oog. Opnieuw antibiotica, maar dit keer deed dat helemaal niets en dus ging ik door naar een oogarts in het ziekenhuis. Het blijkt dat ik een virusinfectie aan het hoornvlies van mijn linkeroog heb. En dat is heel vervelend.

Want naast dat m’n oog opgezet en heel rood, is het ook behoorlijk pijnlijk en zie ik heel wazig. Daarnaast kan m’n oog geen licht verdragen en laat dat nou juist heel onhandig zijn als je op een computer moet werken. De laatste anderhalve week zit ik dus voornamelijk in een donkere kamer, heb ik steeds een zonnebril op en is er even geen tv kijken meer bij. Vandaar dat er even geen artikelen online zijn gekomen en dat ik ook niets heb geplaatst op Instagram en andere social media.

Het gaat inmiddels wel weer iets beter, de medicijnen beginnen zijn werk te doen, maar heel lang naar een computerscherm staren is er nog niet bij. Ik hoop dat ik vanaf aankomende maandag 4 september weer elke dag een artikel kan plaatsen, maar durf nog niets te beloven. In ieder geval komen er volgende week wel een paar artikelen online, maar elke dag wordt misschien nog iets teveel van het goede. Weten jullie even wat je kunt verwachten!

Liefs Danella

Share on
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Brechtje

  Hè bah! Beterschap!

  31 augustus 2017 at 20:07
 • Reply Pamela

  Beterschap!!

  1 september 2017 at 07:40
 • Reply nicole

  Wat vervelend met je oog zeg! Maar fijn dat je wel verbetering merkt!

  4 september 2017 at 13:50
 • Reply Dhini

  Wat vervelend met je ogen. Beterschap

  5 september 2017 at 12:28
 • Leave a Reply