Disclaimer

Al het onderstaande is van toepassing op de gehele website van Volg de kruimels. Door deze website te bezoeken, gaat u akkoord met deze disclaimer.

De inhoud van Volg de kruimels is zelfgeschreven en ook alle foto’s zijn zelfgemaakt en bewerkt waar nodig. Het gebruik van deze foto’s of de inhoud is niet toegestaan zonder toestemming van de auteur. Wil je mijn foto’s gebruiken? Neem dan contact met mij op. Volg de kruimels is met veel aandacht en zorg samengesteld. Toch kan het gebeuren dat artikelen feitelijke onjuistheden bevatten of onvolledig zijn. Alle artikelen kan ik op elk moment en zonder aankondiging wijzigen of verwijderen.

Aan de inhoud van Volg de kruimels kunnen geen rechten worden ontleend en Volg de kruimels is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade als gevolg van het bezoeken of gebruik van de website. Bij verwijzingen of links naar websites is Volg de kruimels niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze sites.

PRODUCTEN OP VOLG DE KRUIMELS.nl

Er verschijnen regelmatig artikelen met producten op Volg de kruimels. De meeste producten heb ik zelf gekocht, maar ik krijg ook producten opgestuurd door een merk of een bedrijf. Wanneer dit het geval is, is dit aangegeven onder het artikel.

REVIEWS EN GETEST

Ik schrijf soms artikelen waarbij ik een product of apparaat review of test. In deze artikelen schrijf ik meer over het product of apparaat en geef ik hierbij mijn eigen en eerlijke mening.

AFFILIATE LINKS

Affiliate links worden door veel bloggers gebruikt en ook door Volg de kruimels. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van affiliate links, dan staat dit aangeven onder het artikel. Wanneer er iets gekocht wordt via een affiliate link, dan krijg ik daar een heel klein percentage van. Het artikel wordt niet duurder, het enige verschil is dat ik een klein beetje betaald krijg.

ADVERTORIALS

Een advertorial is een artikel waarvoor ik betaald heb gekregen. Of het nu gaat om een betaald artikel of niet, alle artikelen heb ik zelf geschreven en mijn mening zal hier niet door beïnvloed worden. De artikelen zijn te herkennen aan de categorie ‘advertorial’ en daarnaast geef ik het aan onder het artikel.

Voor alle overige vragen, kunt je mij altijd mailen.