Follow:
Foodtalk, Hotspots

Met de Dagpas naar ‘t Feithhuis in Groningen

't feithhuis in groningen

Samen met Moh ben ik naar ‘t Feithhuis in Groningen geweest, hier mochten we heen op uitnodiging van de Dagpas. Ontzettend leuk om dit te mogen doen voor mijn blog en ik had al veel goede verhalen gehoord over ‘t Feithhuis. Werd dus ook wel eens tijd om daar te gaan eten!

DE DAGPAS

dagpas

Moh en ik mochten dus een keertje de Dagpas uitproberen en wij kozen ervoor om naar ‘t Feithhuis in Groningen te gaan. Op de website van de Dagpas staan allemaal mooie aanbiedingen, wat denk je bijvoorbeeld van korting op een high-tea, welness-arrangementen of korting op het sporten. Natuurlijk hebben ze ook leuke aanbiedingen voor uitjes, restaurants en hotels. Het aanbod is steeds verschillend en dat maakt het nog leuker om nieuwe dingen uit te proberen.

Hoe werkt het nou? Heel gemakkelijk. Je kiest de aanbieding die je wilt, betaalt dan via de website en ontvangt de voucher(s) in je mail. De voucher neem je dan weer mee (wel even uitprinten dus) en geef je af, in ons geval, bij het restaurant naar keuze. Bij ‘t Feithhuis is het proeverijmenu normaal €35, via Dagpas.nl kostte het €24,50. De drankjes zijn dan nog niet inbegrepen.

Gisteren keek ik weer even op de website van de Dagpas en zag ik dat er weer meerdere nieuwe aanbiedingen waren toegevoegd, hele leuke ook! Ik denk dat we hier binnenkort weer een keer gebruik van gaan maken.

‘T FEITHHUIS IN GRONINGEN

Het proeverijmenu bestond uit een proeverij van de voorgerechten, we mochten kiezen uit alle hoofdgerechten van de kaart en het dessert was ook weer een proeverij. Ideaal voor mij, want ik kan nooit kiezen en zo kan ik heel veel van de kaart proeven.

dagpas 't feithhuis groningen

We kregen eerst een amuse van paprika, met een beetje avocado en een zachte kaas. Erg lekker! En daarna nog een broodplankje met kruidenboter en een tapenade van zwarte olijven. Ik bestel echt altijd een broodplankje vooraf, vind dat altijd zo lekker, vooral als er een goede tapenade bij zit en dat is zeker het geval bij ‘t Feithhuis.

voorgerecht 't feithhuis groningen

En toen de proeverij van een aantal voorgerechten! Wij kregen een stukje gegrilde makreel, een tartaar van kalf met een kwarteleitje en een langzaam gegaard stukje zalm met quinoa-popcorn. Nu ben ik niet echt een viseter, maar tot mijn verrassing vond ik de zalm het lekkerste van dit trio. Moh ging juist weer voor de tartaar van kalf, die was ook heel goed op smaak gebracht en heel zacht.

duo van lam 't feithhuis groningen

Duo van lam

biefstuk 't feithhuis in groningen

Biefstuk met truffelsaus

Voor het hoofdgerecht koos ik voor een biefstuk met een donkere truffelsaus en Moh koos voor een duo van lam, dat bestond uit een lamsbout en lamsrack met een tijmsaus. Beide hadden we een polenta en een erwtenpuree. Hierbij kregen we nog een schaal met patat en een klein schaaltje met salade. Ook hier kwamen we weer die gepofte quinoa tegen. Ik heb het overigens vergeten op de foto te zetten, maar iedereen kan wel bedenken hoe patat en een salade eruit ziet toch?

De biefstuk was trouwens perfect medium gebakken en de saus was ontzettend lekker. Eigenlijk zat ik na dit hoofdgerecht, en al de patat die ik had gegeten, al helemaal vol, maar ik wist dat mijn favoriete onderdeel van een diner in een restaurant er nog aan kwam.

dessert 't feithhuis groningen

En dat is het dessert! Ik had al op de kaart gezien dat ze panna cotta hadden en ik hoopte dus heel erg dat die er ook bij zat. Ik was dus ook heel blij toen ik de kleine panna cotta zag liggen, die heel heel romig was en met witte chocolade. Verder hadden we nog een chocoladecakeje, cheesecake van mango, citroensorbet en een mango-coulis. Oh, dit was echt zo lekker. Alles!

We vonden het erg leuk om te eten bij ‘t Feithhuis in Groningen. Werden heel vriendelijk onthaald en de bediening is heel kundig. Konden direct antwoord geven op onze vragen, waren aanwezig, maar niet te aanwezig en lekker snel. En het eten was heerlijk en dat is natuurlijk het belangrijkste;).

De dagpassen hebben wij gekregen voor dit artikel. Meer informatie.


Volg mij ook op FacebookInstagram en Pinterest! Maak je een gerecht van Volg de kruimels? Dan vind ik het heel leuk om te horen wat je ervan vond. Laat een reactie achter, neem contact met me op of tag me op social media met #volgdekruimels!

Ga voor meer recepten naar de receptenindex!

Share on
Previous Post Next Post

9 Comments

 • Reply nicole

  Wat ziet dat er allemaal lekker uit zeg. En fijn dat je met zo’n dagpas toch mooi een tientje uitspaart. En ik stel me zo voor dat het je ook nog op ideeën brengt.

  19 juli 2017 at 14:41
 • Reply Lodi

  Wat ziet het er heeltijk uit zeg, ik heb nog nooit van een dagpas gehoord, maar ga me er toch eens in verdiepen!

  19 juli 2017 at 16:36
 • Reply Marleen Zoë

  Heel smakkelijk! Misschien moet ik dat maar een keer gaan uitproberen. Dankjewel voor de tip! Ik vind het altijd leuk om andere dingetjes te ontdekken vooral als je daarmee geld kan besparen.

  19 juli 2017 at 17:17
 • Reply Janet

  Wauw, op de foto’s ziet het er heerlijk uit! Deze ga ik onthouden voor als ik weer in Groningen ben!

  19 juli 2017 at 17:35
 • Reply Dhini

  Lekker lekker! Alleen te ver weg van ons maar als naar Groningen kunnen wij even langs daar lekker eten

  19 juli 2017 at 20:58
 • Reply Judith

  ik ben dol op proeverij menus, kun je zoveel nieuws proberen

  20 juli 2017 at 15:20
 • Reply Tiffany

  Ik kende de ‘Dagpas’ nog niet, maar ga zeker een kijkje nemen. Ik hou wel van zulke leuke aanbiedingen. Eten ziet er trouwens heerlijk uit.

  22 juli 2017 at 19:44
 • Reply Jannike

  Wat handig! En het toetje ziet er ook heerlijk uit.

  23 juli 2017 at 21:40
 • Reply Naomi Anna

  Ooh dit ziet er allemaal zo lekker uit! Ik woon zelf in Groningen, dus ik ga maar snel eens langs bij ‘t Feithhuis 🙂

  8 augustus 2017 at 17:26
 • Leave a Reply