Follow:
Foodtalk

Een cookie dough shop?

De meeste filmpjes die via social media worden verspreidt, kijk ik meestal niet, maar soms trekken ze toch mijn aandacht. Zoals een winkel met alleen maar cookie dough of die mooie video’s van Tasty, met makkelijke, maar hele lekkere recepten. Onderstaande video’s wilde ik met jullie delen!

COOKIE DOUGH SHOP

Als je al niet genoeg redenen had om New York City een keertje te bezoeken, dan heb ik er hier nog eentje voor je. Een winkel waar je alleen maar cookie dough kunt krijgen en in elke vorm die je kunt bedenken, ze maken er zelfs milkshakes van!

JAPENESE CHEESECAKE

Cheesecake behoort tot mijn favoriete taarten, maar deze luchtige Japanse cheesecake ken ik nog niet. Ben nu wel heel nieuwsgierig geworden en ik denk dat ik deze binnenkort zeker een keertje ga maken.

NYC BROOKLYN FLORAL DELIGHT

Oké, nog een reden om naar New York City te gaan. Deze bakkerij in Brooklyn maakt echt prachtige taarten en cupcake. Het zijn echt zulke mooie creaties met bloemen en patronen, bijna zonde om op te eten.

Heb jij ook nog mooie video’s om te delen?

Share on
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Loes

  Jaaa die Cookie Dough shop is echt mijn droom! Vind dat zo lekker!

  16 februari 2017 at 11:19
  • Reply Danella

   Ja, ik ook! Altijd als ik koekjes bak, eet ik de helft al zo op haha.

   16 februari 2017 at 13:13

  Leave a Reply