Follow:
Foodtalk

Barilla sieraden voor pastaliefhebbers

barilla sieraden pasta delicasies jewelry

Altijd als ik in Italië ben, ga ik meteen naar de supermarkt naar het pastaschap. En als ik dan heel veel Barilla zie liggen, dan word ik al een beetje blij, want ze hebben in Italië zoveel meer soorten en Barilla is dan wel mijn favoriete merk. Nu heeft Barilla in samenwerking met Delicacies Jewelry iets heel leuks ontwikkeld, namelijk Barilla sieraden voor de echte pastaliefhebbrs. Ik wil ze allemaal!

BARILLA SIERADEN VOOR PASTALIEFHEBBERS

‘Life is a combination between magic and pasta!’
Federico Fellini

Afgelopen zondag werd ik gewezen op deze sieraden door een vriendin van mij, ook mijn vrienden weten dat ik een echte pastaliefhebber ben. Zo lekker. Deze sieraden vind ik dan ook heel erg leuk, zou ze zo allemaal wel willen kopen.

barilla sieraden pasta

Bron: Delicasies Jewelry

Delicasies Jewelry tovert allerlei etenswaren om tot prachtige sieraden, zoals een ketting met gouden olijven, armbanden met zilveren tomaten en sieraden met kreeft. Sieraden van pasta mochten hier natuurlijk niet uit ontbreken. De sieraden zijn ontworpen in samenwerking met Barilla, het Italiaanse pastamerk en het zijn allemaal zilveren kettingen.

Barilla sieraden voor pastaliefhebber delicasiesBron: Delicasies Jewelry

linksboven: rotini – linksonder: orecchietti – midden: farfalle – rechtsboven: cellentani – rechtsmidden: bucatini – linksonder: penne rigate

De sieradenlijn heet ‘Al dente’ en ik kan geen leukere naam hiervoor bedenken. Ik denk dat ik de farfalle het leukste vind, of misschien toch de rotini, maar de penne rigati is ook heel erg leuk! Goed, je merkt het al, ik kan nog steeds niet kiezen.

Welke vind jij het leukste?

Ze zijn gemaakt van zilver en, helaas, ze zijn niet goedkoop, de prijs varieert van 85 dollar tot bijna 100 dollar. Bestellen kan via de webshop van Delicasies Jewelry. En bekijk direct de andere sieraden ook meteen, want die zijn ook heel leuk. Bijvoorbeeld kleine advocado’s, basilicum of cacaobonen! Klik hier om er naartoe te gaan!


Volg mij ook op FacebookInstagram en Pinterest! Maak je een gerecht van Volg de kruimels? Dan vind ik het heel leuk om te horen wat je ervan vond. Laat een reactie achter, neem contact met me op of tag me op social media met #volgdekruimels!

Ga voor alle recepten naar de receptenindex!

Share on
Previous Post Next Post

14 Comments

 • Reply nicole

  LOL. wat een grappige sieraden. Vooral die met de farfalle vind ik bijzonder!

  17 oktober 2017 at 08:56
 • Reply Krystle/Batboy

  Wat grappig! Een mooi cadeau voor een echte pasta liefhebber!

  17 oktober 2017 at 09:18
 • Reply Emmy

  Ik vind de farfalle het mooist. Leuke kado’s voor de echte kook liefhebber. Ook nit zo lomp, maar juist heel elegant. Daar hou ik wel van.

  17 oktober 2017 at 09:51
 • Reply Sander Kievits

  Ik vind Pandora ook altijd erg leuk. Barilla kende ik nog niet, doet me er wel een beetje aan denken. Volgende keer wordt dit het kado voor mijn vrouw.

  17 oktober 2017 at 10:00
 • Reply Dyonne Bakker

  Haha wat een leuke collectie. Ik heb hier nog nooit van gehoord, maar het ziet er echt super leuk uit! 🙂

  17 oktober 2017 at 10:19
 • Reply Danielle

  Wat zijn ze ontzettend leuk zeg ! Hoe kom je op het idee.

  17 oktober 2017 at 10:23
 • Reply Loes

  Hahah ah wat super leuk! Vind vooral die farfalle heel leuk, omdat je daar extra goed moet kijken om te zien dat het niet zomaar een strikje is.

  17 oktober 2017 at 10:28
 • Reply Hanneke

  Dit is wel heel erg schattig haha. Zou het zelf niet willen, maar voor een echte pasta liefhebber lijkt me dit heel leuk!

  17 oktober 2017 at 10:52
 • Reply Yolanda

  Wat leuk bedacht! Ik zou het zelf niet zo snel dragen maar ik vind het idee wel erg leuk.

  17 oktober 2017 at 11:13
 • Reply Elke

  Haha wat grappig en origineel, leuk!

  17 oktober 2017 at 17:20
 • Reply Girls-Things

  Wat ontzettend grappig en leuk! Echt iets voor mij haha.

  17 oktober 2017 at 19:12
 • Reply Wanda

  Grappig idee joh! Vooral die farfalle vind ik wel wat hebben. Ik zou het zelf niet zo snel kopen maar dat komt vooral vanwege de prijs en dat ik denk dat ik er wel snel op uitgekeken zal zijn.

  17 oktober 2017 at 19:40
 • Reply Custodia

  Zo schattig dit, ik ben gek op pasta. Ben nooit naar Italie geweest maar als ik verhalen hoor en fotos zie dan wordt ik steeds verlief en je verhaar heeft me overtuig om er een keer te gaan, ik vind die farfalle super schattig . xx

  18 oktober 2017 at 20:02
 • Reply Lianne

  Ik vind de ‘farfalle’ ook het mooist. Ik zie dat ze ook een ananas hebben, die is ook leuk. 🙂

  18 oktober 2017 at 22:56
 • Leave a Reply