Follow:
Foodtalk, Getest

Alle Jamin paaseitjes 2018

paaseitjes jamin 2018

Nog maar een maandje en dan is het alweer Pasen! En zodra het bijna Pasen is, dan sta ik te wachten bij de Jamin tot de paaseitjes er weer zijn. Want wie kan nou de paaseitjes van de Jamin weerstaan? Benieuwd naar de nieuwe smaken van dit jaar?

Bekijk hier alle jamin paaseitjes voor 2018.

ALLE JAMIN PAASEITJES 2018

Elk jaar sta ik weer bij de Jamin voor die bakken te staren en te twijfelen welke paaseitjes ik ga meenemen. Die folder met alle smaken raak ik ook altijd kwijt, zodat het daarna een soort leuke Russische roulette wordt.

De nieuwe smaken

Vorig jaar kwamen er ook vijf nieuwe smaken uit (kun je hier meer over lezen). Van de nieuwe smaken van vorig jaar mochten discodip met melkchocolade, knettersuiker met witte chocolade, piña colada met melkchocolade en karamel met melkchocolade blijven. Tortilla chips met pure chocolade heeft het niet gehaald.

Ook dit jaar zijn er weer vijf nieuwe smaken bij, namelijk:

 • Stracciatella wit
 • Framboos puur
 • Strawberry Cheesecake melk
 • Citroen puur
 • Karamel Zeezout puur

Ik was het meest benieuwd naar strawberry cheesecake melk en citroen puur. Deze twee smaken vind ik het meest verrassend denk ik. We weten dat framboos en pure chocolade uitstekend bij elkaar passen en ook de trend met karamel zeezout is niet meer heel innovatief. Niet dat ze niet ontzettend lekker zijn, want echt dat zijn ze, maar niet super vernieuwend (zoals tortilla chips vorig jaar wel was).

De citroen puur is heel erg lekker, precies wat je ervan verwacht. Niet zoet, lekker zuur en veel chocolade. Strawberry cheesecake melk is zoeter, maar niet te zoet door de melkchocolade. En dan hebben we nog stracciatella wit. Daar kun je nooit fout mee gaan!

Alle smaken

En dit zijn alle smaken voor 2018!

jamin paaseitjes 2018

Mijn tips uit dit rijtje zijn de stroopwafel melk, suikerspin wit (alleen als ze van zoet zoeter zoetst houdt), crispy praliné, after eight puur en karamel zeezout melk.

jamin pasen

Uit dit rijtje zou ik gaan voor sinaasappel puur, perfecte combinatie, en kokos melk. IJsje discodip is lekker vreemd, dus die is ook leuk.

jamin paaseitjes smaken 2018

Vergeet niet om framboos puur, bananasplit melk, citroen puur, cookies and cream melk, pistache wit en knettersuiker wit mee te nemen. De knettersuiker wit is niet per se heel lekker, maar alles met knettersuiker is leuk. Dus zeker meenemen!

Welke is jouw favoriet?


Volg mij ook op FacebookInstagram en Pinterest! Maak je een gerecht van Volg de kruimels? Dan vind ik het heel leuk om te horen wat je ervan vond. Laat een reactie achter, neem contact met me op of tag me op social media met #volgdekruimels!

Ga voor alle recepten naar de receptenindex!

Share on
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Lianne

  Oh die karamel zeezout puur lijkt mij lekker! Ik vind de combi karamel zeezout lekker, maar ik hou niet van melkchocolade, dus de komst van een puur paaseitje met die smaak is lekker! 😀

  8 maart 2018 at 10:58
  • Reply Danella

   Dat komt inderdaad goed uit!

   11 maart 2018 at 20:59

  Leave a Reply