Follow:
Foodtalk, Inspiratie

Mijn 5 favoriete Instagramaccounts

De laatste tijd zit ik het liefste op Twitter en Instagram. Twitter is meer voor kort nieuws, humor, dingen die er op dat moment spelen en natuurlijk heel erg grappig om erbij te houden tijdens programma’s als Heel Holland Bakt, We zijn er, Expeditie Robinson en ga zo maar door. En op Instagram zoek ik altijd inspiratie voor nieuwe recepten, heb je prachtige foto’s en vind ik het heel erg leuk om mensen te volgen. En sommige Instagramaccounts zijn zo mooi, die moet ik even delen.

REYNOLDS KITCHENS

En ik begin maar direct met mijn absolute favoriet qua creativiteit, want dat is het account van Reynolds Kitchens. De foto’s vormen een eindeloze tafel, vol met heerlijke gerechten. Ze hebben steeds nieuwe thema’s, maar alles loopt door over een tafel en door de andere foto’s. Ik vind het zo bijzonder en kan me bijna niet voorstellen hoeveel werk het is om de foto’s voor de account te maken en te bewerken. \

BREAKFAST CRIMINALS

Van het account van Breakfast Criminals word ik altijd een beetje blij. Heerlijke ontbijtjes, leuke ideeën, felle kleuren en bijzondere snijtechnieken. Ik krijg er enorm veel trek van, al maak ik zelf nooit zoveel werk van mijn ontbijt. De laatste tijd verschijnen er wel wat meer ‘fitgirl-foto’s’, dus ik hoop om eerlijk te zijn niet dat dat de overhand gaat nemen, want juist die felle ontbijtjes en bijzondere dingen vind ik zo leuk.

DELICIOUSLY ELLA

Deliciously Ella is een heel erg populair account en heeft meer dan een miljoen volgers. Helemaal logisch ook, want haar foto’s zijn prachtig, maar het is ook heel leuk om haar te volgen. Ze heeft een eigen blog en wil groente cool maken. Volgens mij slaagt ze daar goed in, want ik kijk vaak even naar haar foto’s voor inspiratie voor vegetarische en veganistische recepten.

PINCH OF YUM

Niet zoveel foto’s op dit account, maar juist heel veel filmpjes en dat is zo leuk. Korte filmpjes met recepten die je allemaal wel wil maken. Het zijn geen moeilijk recepten en dat maakt het juist weer zo toegankelijk.

HALF BAKED HARVEST

Reynolds Kitchens is mijn favoriet qua creativiteit, maar Half Baked Harvest is mijn all-time favoriet op dit moment. Niet alleen om de heerlijke recepten, maar ook voor de prachtige foto’s. Daar kan ik echt jaloers op worden en ik zou willen dat ik ook zulke foto’s zou kunnen maken nu. Veel comfort food, ze gaat goed in op de trends en periode van het jaar en ik wil alles wel eten wat zij maakt.


Volg mij ook op FacebookInstagram en Pinterest! Maak je een gerecht van Volg de kruimels? Dan vind ik het heel leuk om te horen wat je ervan vond. Laat een reactie achter, neem contact met me op of tag me op social media met #volgdekruimels!

Ga voor alle recepten naar de receptenindex!

Share on
Previous Post Next Post

19 Comments

 • Reply Danielle

  Wat een prachtige foto’s ! Hele toffe accounts die zeker het volgen waard zijn.
  Danielle onlangs geplaatst…Review: Miss Sporty Pump Up Booster MascaraMy Profile

  10 oktober 2017 at 08:57
 • Reply Kool Family

  Echt prachtige foto’s, zeer goeie tips..

  10 oktober 2017 at 09:23
 • Reply Madelon - Meer met mama

  Wat een goede tips, het zijn echt mooie accounts om te volgen. Ik ga ze straks even verder opzoeken:)

  10 oktober 2017 at 09:41
 • Reply Lisa

  Wat een leuke accounts, thanks voor de inspo!

  10 oktober 2017 at 11:54
 • Reply Marjolein

  Wow en tof dat je het deelt. Ik moet ook maar eens op zoek naar inspiratie instagrammers, zo tof om te volgen. Bovenstaande foto’s zijn prachtig
  Marjolein onlangs geplaatst…“Coco” de film van Disney * Pixar / Sneakpeak van de film in deze trailerMy Profile

  10 oktober 2017 at 13:31
  • Reply Danella

   Leuk!

   10 oktober 2017 at 23:47
 • Reply Susan

  #krijgerhelemaalhongervan #leukartikel #ganuzelfevendekeukenin

  10 oktober 2017 at 13:53
  • Reply Danella

   #ikhebooklekkeretrek

   10 oktober 2017 at 23:46
 • Reply Kristof

  Interessant, ik ga ze ook volgen. Ideaal om af en toe wat inspiratie op te doen.

  10 oktober 2017 at 14:52
  • Reply Danella

   Zeker weten, altijd leuk om mensen zo te kunnen volgen.

   10 oktober 2017 at 23:45
 • Reply Dhini

  Wat leuke intagram account. De foods foto`s krijg ik trek. Lekker
  Dhini onlangs geplaatst…Bioré met houtskool lijnMy Profile

  10 oktober 2017 at 16:47
  • Reply Danella

   Ik ook altijd!

   10 oktober 2017 at 23:44
 • Reply Evelyne

  Mooie accounts.

  10 oktober 2017 at 20:31
  • Reply Danella

   Ja, leuk hè!

   10 oktober 2017 at 23:44
 • Reply Lianne

  Ja Reynolds vind ik ook erg gaaf. Zelf ben ik ook echt fan van korte receptvideo’s. Pure ontspanning om dat te bekijken en leuke inspiratie. 😀
  Lianne onlangs geplaatst…3x kraamhapjesMy Profile

  10 oktober 2017 at 22:04
  • Reply Danella

   Ja, vind ik ook altijd! Is bij mij ook nog bijna het enige wat voorbij komt op Facebook haha.

   10 oktober 2017 at 23:44
 • Reply Sandy

  oh my wat een mooie foto’s allemaal, wow! Zelfs met een goedgevulde buik krijg ik hier nog trek van <3

  11 oktober 2017 at 21:21
 • Reply Jannike

  Die van Breakfast Criminals ziet er super gaaf uit!

  11 oktober 2017 at 23:55
  • Reply Danella

   Ja, mooi hè!

   13 oktober 2017 at 13:04

  Leave a Reply

  CommentLuv badge