Over

Welkom op Volg de kruimels, mijn foodblog!

Ik ben Danella en de persoon achter deze blog. Ik woon in het noorden van Nederland, samen met mijn vriend Moh en onze dochter Amber. Van kleins af aan ben ik al aan het bakken, beginnend met koekjes met zoveel mogelijk versiering, cakes, boterkoeken, oliebollen met O&N bij mijn opa en oma, en later begon ik met grote taarten, desserts en ga zo maar door. Het enige nadeel aan het hebben van een hobby zoals koken en bakken, is de afwas na die tijd (en dat ik geen vaatwasser heb).

campiglia marittima

Naast koken en bakken, vind ik fotograferen ook erg leuk en lees, schrijf en sport ik graag. Ook ben ik veel bezig met Italiaanse kunst en is het ook niet verrassend dat mijn lievelingsland Italiƫ is. Ik vind het heerlijk om op vakantie en uit eten te gaan en om nieuwe hotspots te ontdekken.

Dit is niet mijn eerste blog, ik was al een paar jaar aan het bloggen op een meer persoonlijke blog, maar heb nu de overstap gemaakt naar een foodblog. En dat past helemaal perfect bij mij. Mijn recepten delen, veel koken en bakken, foto’s maken, schrijven, hotspots ontdekken en af en toe wat schrijven over reizen, ik vind het allemaal ontzettend leuk.

Op Volg de kruimels komt er elke werkdag een nieuw artikel online. Meestal zijn dit recepten, maar het kan ook een review zijn over een kookboek of keukenapparaat, een artikel over een nieuw product dat ik heb getest, hotspots, reizen, handige tips en how to’s en nog veel meer.

Succes met koken, bakken en nieuwe dingen ontdekken!

Liefs Danella

Italiaanse limoentaart met pijnboompitten