Follow:

Over

Welkom op Volg de kruimels, mijn blog!

Ik ben Danella en de persoon achter deze blog. Ik woon in het noorden van Nederland, samen met mijn vriend Moh en onze dochter Amber, die inmiddels alweer bijna anderhalf jaar oud is. Bijna een jaar geleden ben ik begonnen met Volg de kruimels en ik geniet daar nog elke dag van. Hiervoor had ik een persoonlijke blog, maar een foodblog, met af en toe een uitstapje naar lifestyle en travel, past toch veel beter bij mij.

Elke dag ben ik bezig met het bedenken van nieuwe recepten en deze natuurlijk testen en uitwerken, maar ik vind het ook heel erg leuk om te fotograferen, te schrijven en nieuwe dingen te ontdekken. Op Volg de kruimels komt er regelmatig een nieuw artikel online te staan in de ochtend. Meestal zijn dit recepten, maar ook recensies over kookboeken of reviews over keukengerei en -apparaten, artikels over nieuwe producten die ik heb getest, hotspots, informatie, handige tips en natuurlijk over reizen en lifestyle.

Al van kleins af aan ben ik al veel aan het bakken, beginnend met koekjes met zoveel mogelijk versiering, cakes, boterkoeken, oliebollen met O&N bij mijn opa en oma, en later begon ik met grote taarten, desserts en ga zo maar door. Een hele leuke hobby, waar niet alleen ik altijd heel blij van wordt, maar ook mijn vrienden en familie, want ik maak altijd teveel. Nadeel is wel weer dat er altijd zoveel afwas is en ik geen vaatwasser heb.

Succes met koken, bakken en nieuwe dingen ontdekken!

Liefs Danella