Follow:
Foodtalk, Ondertussen online

Ondertussen online #6

Vorige had ik deze rubriek even overgeslagen, maar deze week is hij er weer gewoon! Dit keer gaat het over zwart ijs, hele mooie koekjes en veel chocolade. Ik ben toch wel het meest benieuwd naar het zwarte ijs. Zou dat nou echt lekker zijn? Of alleen maar populair omdat het natuurlijk heel Instagram-waardig is.

MAM, JE HEBT EEN DIKKE REEP!

Hallo, Tony Chocolonely! Speciaal voor Moederdag een nieuwe verpakking gemaakt. En ik vind hem leuk! De reep is trouwens ook heel keker, dus ja…Moh: dit is een hint;).

De repen zijn vanaf nu verkrijgbaar en het is witte chocolade met framboos en knettersuiker. Wil je er iets leuks mee maken? Dan kun je dit recept eens uitproberen. Brownies en roze Tony’s Chocolonely!

NOG MEER CHOCOLADE


Nog meer chocolade met deze nieuwe repen van Compertes Chocolatier. En het bijzondere is dat deze met avocado is. De avocado-trend lijkt zich nog wel even voort te zetten, zover zelfs dat er inmiddels een kleine schaarste is ontstaan. Ik weet niet of hij heel lekker is, vraag me wel een beetje af of het combineren met avocado een beetje te ver doorgetrokken wordt, maar hij lijkt me lekkerder dan de variant met boerenkool.

PRACHTIGE KOEKJES

En dan deze prachtige koekjes. Ook weer met chocolade trouwens. Deze Geode Cookies kun je krijgen bij de Bake Hard Bakery in Dalls, Texas en ze worden allemaal apart met de hand gemaakt. Ik vind ze er zo mooi uitzien en ben ook heel benieuwd naar de smaak. Helaas moet je daar dus voor naar Amerika en ik weet niet of dat de reis waard is, maar mocht je in de buurt zijn;).

ZWART IJS

En dan de laatste trend van dit artikel: zwart ijs! Dit ijs is uitgevonden door Little Damages in L.A., moeten we toch weer naar Amerika hè. Al denk ik dat we deze trend ook wel in Nederland te zien gaan krijgen. Het ijs is gemaakt met houtskool, ja echt, en andere smaakstoffen (zoals amandel of rozen), en ook het hoorn is helemaal zwart. Helaas kon ik niet vinden waarmee ze het koekje maken.

Share on
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Anne-Marie

  Ik zag het ook voorbij komen, dat zwarte ijs. Denk idd dat het vooral om de looks gaat. Bij de Japanner neem ik graag sesam ijs, dat is grijs!
  Anne-Marie onlangs geplaatst…Lekkers door de brievenbus: lollies van Chef-PopsMy Profile

  6 mei 2017 at 07:30
  • Reply Danella

   Denk ik ook ja! Sesamzaadijs heb ik inderdaad ook wel eens gehad, best wel apart.

   6 mei 2017 at 11:50

  Leave a Reply

  CommentLuv badge