Follow:
Foodtalk, Ondertussen online

Ondertussen online #4

Elke week deel ik weer filmpjes en heb ik nieuws over nieuwe producten. Dit keer vertel ik je wat de nieuwste smaak van Tony’s Chocolonely, een jongen wil graag een jaar lang gratis kipnuggets van Wendy’s en wij kunnen daarbij helpen en een gerecht wat je dit keer niet moet maken voor Pasen.

EEN JAAR LANG GRATIS KIPNUGGETS VAN WENDY’S

Carter Wilkerson, een jongen uit Reno, Nevada, vroeg aan Wendy’s hoeveel retweets hij moest hebben om een jaar lang gratis kipnuggets te krijgen. Wendy’s antwoordde op het grapje en zei dat hij achttien miljoen retweets moest hebben, een onmogelijk taak zou je denken. Maar inmiddels is zijn actie, met de hashtag #nuggsforcater, ontzettend populair geworden en hebben andere bedrijven het ook opgepakt. United Airlines geeft hem een gratis vlucht naar een Wendy’s naar keuze (waar dan ook op de wereld) als hij de achttien miljoen haalt, hij kan een gratis matras krijgen, er worden donaties beloofd aan goede doelen en T-mobile geeft hem de keuze om over te stappen van provider en dan krijgt hij sowieso zijn jaar gratis kipnuggets.

Ik vind het in ieder geval een leuke actie, dus retweet en help Carter!

NIEUWE SMAAK VAN TONY’S CHOCOLONEY

Niet alleen is de chocolade van Tony’s Chocolonely nog twee dagen in de bonus bij de bekende blauwe supermarkt, maar er is ook weer een nieuwe smaak uitgebracht. En dat is geworden…melkchocolade met honeycomb kardemom. Zoet door de honeycomb en kruidig door de kardemom. Lijkt mij heerlijk!

En was je fan van de afgelopen limited edition witte chocolade met wortel en walnoot? Dan heb ik goed nieuws voor je, want deze zit voortaan vast in het assortiment. Deze reep werd gekozen als favoriet en mag daarom blijven!

NEE, DANKJEWEL

En dan nog als laatste een gerecht speciaal voor Pasen, maar ik denk dat ik deze maar even oversla haha. Deze kwam ik tegen op Facebook en moest ik natuurlijk wel delen.


Op dit moment zit ik aan de Paaslunch, met heel veel eten zoals gewoonlijk. Wat zijn jouw plannen voor Pasen?

Share on
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Anja

  ga ook even retweeten 🙂 Die jelly eggs zien er leuk uit, maar ik bedank er ook maar voor
  Anja onlangs geplaatst…De schoenentrends lente zomer 2017My Profile

  16 april 2017 at 18:52
  • Reply Danella

   Bedankt! Nee, ze zien er echt niet lekker uit!

   17 april 2017 at 19:35
 • Reply Marlies

  Die eieren vind ik er echt niet aantrekkelijk uitzien haha.

  17 april 2017 at 17:43
  • Reply Danella

   Haha nee hè! Vroeger werd er wel heel veel in gelatine gedaan, complete maaltijden, maar geloof niet dat dat lekker is;).

   17 april 2017 at 19:35

  Leave a Reply

  CommentLuv badge